bg
Siirry sisältöön

Vuosaaren melontakeskuksella järjestät helposti tyky-päivän Helsingissä. Ideoidaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ohjelma yritystapahtumaan. Ota yhteyttä meihin!

Kun mietit yrityksesi tapahtumalle hyviä puitteita Helsingin alueella, Natura Vivan Vuosaaren melontakeskus on erinomainen valinta. Tyky-päivä Helsingissä ei voisi olla mukavampi kuin meren äärellä, meloen, pyöräillen tai patikoiden, Vuosaaren luonnosta nauttien. Halutuista aktiviteeteista voidaan myös muokata ryhmätapahtumaan parhaiten sopiva kokonaisuus suurillekin ryhmille. Eri aktiviteetteja voidaan yhdistellä tarpeen mukaan – ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan ryhmätapahtumasi mieleiseksesi.

Melontaretket Vuosaaren melontakeskuksessa

Hiekkarannat, kirkkaat vedet ja monet saaret tekevät Vuosaaresta loistavan kohteen melontaretkelle. Lähde melomaan Helsingin hienoimmille melontavesille! Melonta voidaan myös yhdistää toiseen ryhmäaktiviteettiin, esimerkiksi Fatbike-pyöräilyyn tai suppaukseen. Retkien pituudet vaihtelevat, ja pidemmillä retkillä voidaan rantautua ja pitää evästaukoja.

Muut ohjelmat Vuosaaren melontakeskuksessa

Vuosaaren luontoon pääset tutustumaan myös Fatbike-retkellä. Vuosaaren maasto on tasaista ja pyöräilylle hyvin soveltuvaa. Näet Fatbike-retkellä rantareittejä, metsäteitä ja kaupunkimaistakin ympäristöä. Villiyrttiretkellä taas kerätään metsässä todellista lähiruokaa.

Cafe Naturan ryhmämenut ja telttakatos

Mieleen painuvan luontoretken jälkeen on mukavaa istua ruokapöydän ääreen keskustelemaan ja muistelemaan päivän tapahtumia – maittavan aterian ja juoman kera. Voit varata rannan telttakatoksen aktiviteettiretken jälkeen. Tilaa on 12–15 hengelle, ja  telttakatos voidaan tarvittaessa varustaa kokouslaitteistolla ja -tarpeistolla. Ryhmämenujen minimilaskutus on kahdeksan hengen mukaan.

Saunomaan puusaunaan meren äärellä

Lyhyen kävelymatkan päässä Vuosaareen melontakeskuksesta sijaitsee Sannan sauna. Tämä tunnelmallinen puusauna on varattavissa ryhmille. Saunassa on mukava rentoutua aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen. 

Ohjelmaa polttareihin

Natura Viva tarjoaa monipuolista polttariohjelmaa Vuosaaren melontakeskuksella. Suosituin vaihtoehtomme polttariohjelmaksi on merimelonta – kokeilkaa myös polttariseurueen kanssa esimerkiksi kajakkipooloa. Ympärivuotinen vaihtoehto on Fatbike-retki.

Yhteistyökumppanit

Jos tarvitset suurempia kokoustiloja varattavaksi ryhmäsi tarpeisiin, Natura Vivan yhteistyökumppanit Hotelli Rantapuisto Vuosaaressa ja Villa Vuosanta Uutelassa tarjoavat laadukkaita tiloja. Molemmissa kohteissa on varattavissa myös saunatilat.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top