bg
79,00 € / 2 h
Valitse SUP-melonta yrityksesi virkistyspäivään, sillä se sopii kaikille. SUP-retkellä tutustumme SUP-lautailuun ja teemme retken Helsingin saaristoon.
 
Tällä SUP-retkellä ohjaajamme ovat mukana opastamassa SUP-lautailun perusteita: laudalle nousua ja siltä poistumista, SUP-laudan ja melan käsittelyä, melontatekniikoita, käännöksiä sekä vesiturvallisuuteen liittyviä asioita. Sitten melomme SUP-laudoilla Itä-Helsingin lähisaaristoon. Retki päättyy rauhoittavaan loppurentoutukseen ja venyttelyhetkeen lautojen päällä. 

Paikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8–10 henkilöä, kysy tarjous isommista ryhmistä.

Ohjaaja: Natura Vivan oppaat

Retken vaativuus: Retki soveltuu hyvin aloittelijoille – SUP-lautamme ovat tukevia.

Hintaan sisältyy: Opastus, SUP-laudat, melat ja melontaliivit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top