bg
79,00 € / 2 h

Jos kaipaatte vauhdikkaampaa ja sporttisempaa tekemistä, lähtekää Fatbike-retkelle! Tällä pyöräretkellä pääsette tutustumaan Itä-Helsingin ulkoilualueisiin.

Fatbikella eli "läskipyörällä" on hauskaa ajella. Isot ja paksut renkaat rullaavat hyvin hiekkatiellä ja poluilla. Fatbikella voi ajaa myös lumella tai jäällä. Tämä aktiviteetti onkin tarjolla tilattavaksi ympäri vuoden.

Retkeen on mahdollista yhdistää Hotelli Rantapuiston upea rantasauna ja ruokatarjoilut. Valitse haluamasi päivämäärä sekä mahdolliset lisäpalvelut ja pyydä tarjous!

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Vuoden ympäri sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8?16 henkeä

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Retki edellyttää peruskuntoa ja pyöräilytaitoa. Reitti kulkee vaihtelevassa maastossa ja pyöräilemme osittain polkuja pitkin.

Hintaan sisältyy: Opastus, Fatbiket, kypärät ja vesipullot

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top