bg
129,00 € / 5 h

Vartiosaari yhdistää kauniin luonnon ja rikkaan huvilahistorian!

Helsingin saari-idylli Vartiosaari kuljettaa vierailijan läpi historian. 1500-luvulla Vartiosaari toimi vartiopaikkana, sen korkeiden kallioiden avatessa hienot näkymät merelle.

Vartiosaarella on kymmeniä kesähuviloita, joista ensimmäiset rakennettiin jo 1800-luvun lopulla. Tällä melontaretkellä yhdistyy luonnossa liikkuminen, kaunis meriluonto sekä menneen ajan tunnelma.

Itä-Helsingin saaristo

Itä-Helsingin saaristo on pääkaupunkiseudun kauneimpia melontavesiä. Alueen lukuisat ulkoilusaaret tarjoavat kauniita taukopaikkoja ja mieli lepää merellisiä maisemia ihaillessa.

Melontaretki sopii jokaiselle

Vartiosaaren retki kestää 5 tuntia. Aluksi tutustumme kajakkimelonnan alkeisiin ja melomme rauhallista tahtia Vartiosaareen, jossa rantaudumme. Retkeilemme Vartiosaaren luontopoluilla ja ryhmänne pääsee tutustumaan saaren historiaan ja nykypäivään. Nautimme myös runsaat retkieväät.

Melontaretkenne turvallisuus on huomioitu - osallistujat saavat melontaliivit, aukkopeitteet ja allensa erittäin helppokäyttöisen peruskajakin.

Natura Vivan ammattiopas tekee reittivalinnan aina ryhmä- ja sääkohtaisesti.

Itämeren saaristossa opitte melonnan perusteet ja nautitte ympäröivästä luonnosta, vahvistaen samalla tiimihenkeä. Tällä retkellä työarjen stressi jää taakse!

Räätälöimme myös tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden mielellämme.

Varaaminen on helppoa!

Valitse alustava osallistujamäärä sekä ajankohta kalenterista ja pyydä tarjousta. Tilauksen lisätietoihin voit kirjoittaa mahdolliset toiveesi vielä tarkemmin. Palaamme teille tarjouksen kanssa mahdollisimman pian!

Tarjouksen pyytäminen ei sido teitä mihinkään.

Voitte olla yhteydessä myös suoraan sähköpostilla sales@naturaviva tai soittaa 010 292 4030.

Lisätiedot:

  • Osoite: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980

  • Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun, haluamanasi ajankohtana.

  • Osallistujamäärä: 8-50 henkeä.

  • Retken kesto: 5 tuntia.

  • Retken vaativuus: Aiempaa melontakokemusta ei tarvita. Kajakkimme ovat tukevia ja sopivat aloittelijoille. Retki edellyttää peruskuntoa.

  • Retki sisältää: Opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, runsaat eväät ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top