bg
59,00 € / 2 h

Vuosaaren meriluonto on upea luontoretkikohde. Tämä hidasvauhtinen ja luonnonläheinen kävelyretki sopii kaikille ? retkellä kävellään rauhallisella tahdilla ja etenemisvauhti sovitetaan ryhmän mieltymysten mukaan. 

Retki tehdään asiantuntevan oppaan johdolla ja se voidaan järjestää jopa 150 hengen ryhmille. Retken aikana patikoidaan Vuosaaren upeissa luontokohteissa. Voit lukea täältä lisää Kallahdenniemen, Meri-Rastilan ja Uutelanniemen luonnosta ? Vuosaaren meriluonto on Helsingin vähemmän tunnettu helmi!  

Matkaan lähdetään Natura Vivan Vuosaaren melontakeskuksesta tai Rastilan kartanolta, ja reitin varrella kuullaan oppaan kertomana mielenkiintoisia tarinoita alueen historiasta. 

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki

Kesto: 2 h

Ajankohta: Saatavilla ympäri vuoden

Osalistujamäärä: 8-150 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan eräoppaat

Ohjelman vaativuus: Retki sopii kaikille. Talvi-aikana lumitilanteen salliessa retki toteutetaan lumikengin.

Hintaan sisältyy: Opastus ja vesipullo.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top