bg
59,00 € / 90 min

Metsämieli-valmennusmenetelmän avulla voidaan lievittää stressiä ja lisätä kehon ja mielen hyvinvointia. Tämä retki yhdistää Metsämieli-valmennuksen patikkaretkeen Vuosaaren upeassa meriluonnossa. Puolentoista tunnin retken aikana tehdään Metsämieli-harjoituksia, venytellään luonnon keskellä ja ihastellaan Kallahdenniemen ja Uutelanniemen kauniita maisemia. Tällä retkellä mieli ja keho virkistyvät varmasti. Metsämielipatikka on mainio ohjelmanumero esimerkiksi työyhteisön ulkoilupäivälle. Retki voidaan toteuttaa jopa 80 hengen tapahtumana.

Retki käynnistyy Natura Vivan Vuosaaren melontakeskuksesta, ja ennen patikointia ohjelmassa on lyhyt luento Metsämieli-valmennusmenetelmästä. Menetelmän on kehittänyt hyvinvointivalmentaja Sirpa Arvonen, joka on toiminut terveys- ja luontoliikunnan alalla vuosikymmenten ajan. Metsämieli-menetelmässä hyödynnetään hyödynnetään viimeisimpiä psykologian tieteenalan suuntauksia sekä terapia- ja valmennusmenetelmiä, kuten mindfullnessia ja life coachingia. Menetelmä rentouttaa ja poistaa stressiä sekä syventää itsetuntemustaitoja ja omaa hyvinvointia edistäviä taitoja. 

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus tai Rastilan kartano, Helsinki

Kesto: 1,5 h 

Ajankohta: Huhtikuusta lokakuuhun

Osallistujamäärä: 10 – 80 hlö

Ohjaaja: Natura Vivan koulutettu metsämieliohjaaja.

Ohjelman vaativuus: Retki sopii kaikille. Kävelemme metsässä rauhallisella tahdilla.

Vaatetus: Säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja tarvittaessa lämmintä taukovaatetta. Metsässä kävelyyn soveltuvat jalkineet.

Hintaan sisältyy: Opastus, luento ja vesipullo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top