bg
Siirry sisältöön

Tuo työryhmäsi Teijon kansallispuistoon tyky-päiväksi. Natura Viva tarjoaa Teijossa monipuolisesti ryhmäaktiviteetteja. 

Teijon kansallispuisto on mainio valinta, kun suunnittelet työporukallesi tai toimiston väelle tyky-päivää ulkoaktiviteettien merkeissä. Natura Vivalla on tarjolla monipuolinen kattaus aktiviteetteja Teijossa, esimerkiksi kajakki-, pyörä- ja SUP-retkiä. Näistä voidaan myös yhdistellä koko päivän ulkoilutempaus ryhmällesi tarpeittesi ja toiveittesi mukaan – virkistyspäivä Teijossa sopii kaikenikäisille liikuntataustasta välittämättä. 

Virkistyspäivä Teijon kansallispuistossa

Teijon Luontotalo, Natura Vivan toimipiste Matildanjärven rannalla Teijon sydämessä, on ryhmäaktiviteettien aloituspiste. Täältä saadaan eri lajeja varten varusteet ja nautitaan retkikahvit, aamiainen tai vaikkapa lounas Luontotalon kahvilassa ennen luontoon lähtöä. 

Kajakki- ja SUP-retket suuntautuvat idylliselle Matildanjärvelle, jonka keskellä sijaitsee Isoholman saari. Melonta voidaan yhdistää esimerkiksi saareen nousemiseen ja siellä evästauon pitämiseen. Tai sitten ulkoilijaryhmä voidaan jakaa kahteen: toiset lähteävät kävellen Matildanjärven ympäri kiertävää luontopolkua kohti järven vastarantaa ja toiset melovat sinne. Vastarannalla vaihdetaan osia, kävellään luontopolkua pitkin ja melotaan takaisin Luontotalolle. 

Vastaavanlaisia ryhmäaktiviteettien yhdistelmiä voidaan toteuttaa myös pyöräillen ja suppaillen. Ota meihin yhteyttä ja ideoidaan yhdessä virkistyspäivääsi parhaat aktiviteetit. 

Vuokraa varauskota ryhmällesi

Natura Vivan Vicksbäckinlahden varauskota sijaitsee Matildanjärven pohjoisrannalla, miltei keskellä Teijon kansallispuistoa upean luonnon keskellä. Kotaan mahtuu yhtä aikaa 50 henkeä, ja siellä voidaankin järjestää monenlaisia ryhmäkokoontumisia, esimerkiksi kokouksia, häitä tai tyky-päivän illanviettoja. Luontoaktiviteettiisi voidaan yhdistää ilta varauskodalla, tai sitten voit toki vuokrata kodan erikseen ryhmäsi käyttöön. 

Vuokraa Matildanjärven sauna ryhmällesi

Matildanjärven sauna sijaitsee Teijon kansallispuistossa Matildanjärven rannassa. Se sijaitsee lyhyen matkan päässä Teijon Luontokeskuksesta. Tarvittaessa voit varata saunalle myös ruokailun tai aktiviteetteja. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top