bg
99,00 € / 3 h

Mikä on sinun lajisi? Kokeile kaikkia kolmea ja tee valintasi: melontaa avokanootilla ja SUP-laudalla sekä pyöräilyä Fatbikella. Vietä aktiivinen päivä Teijon kansallispuistossa!

Nyt on hieno mahdollisuus kokeilla kolmea kivaa kesälajia! Lähdemme liikkeelle tukikohdastamme Teijon Luontokeskukselta ja jakaudumme kolmeen ryhmään: tunti kerrallaan jokaista lajia ? kanoottimelontaa, suppailua ja Fatbike-pyöräilyä eli "läskipyöräilyä". Vaihtovaatteet mukaan, sillä kaikenlaista voi tapahtua, kun veden äärellä puuhataan!

Retken aloituspaikka: Luontokeskus, Teijon kansallispuisto

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

Osallistujamäärä: 4?30 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

Ohjaaja: Natura Vivan eräoppaat ja lajiohjaajat.

Vaativuus: Hyvä peruskunto ja reipas mieli ? tämä elämys sopii aloittelijoillekin.

Kesto: 3 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, melonta- ja suppailuvarusteet, läskipyörä, kypärä vesipullo ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävä asu.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top