bg
79,00 € / 2 h

Lähtekää kokeilemaan SUP- ja kajakkimelontaa Matildanjärvellä! 

Suojainen Matildanjärvi on hienoa paikka meloa! Aloitamme jakamalla ryhmän kahtia, jonka jälkeen yhteiselle melontaretkelle lähdetään sekä SUP-laudoilla että kajakeilla. Puolessa välissä retkeä pidetään tauko, ja samalla vaihdamme välineitä niin, että kaikki pääsevät kokeilemaan sekä SUP- että kajakkimelontaa. 

Paikka: Teijon Luontokeskus

Ajankohta: 1.5.-30.9 tai sopimuksen mukaan.

Kesto: 2h

Osallistujamäärä: 4?24 henkilöä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: SUP-lautailu ja kajakilla melominen sopivat kaikille. 

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, SUP-laudat, melat, aukkopeitteet kajakkeihin, melontaliivit, vesipullot ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Hinta: 79 euroa per henkilö (sis. alv. 10%)

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top