bg
79,00 € / 2 h

Melonta on helppoa ja hauskaa ? kahden tunnin melontaretkellä tutustutaan hienoon lajiin ja nautitaan Matildanjärven kauniista maisemista. Tulkaa melomaan!

Tämän melontaretken aluksi oppaanne ottaa teidät vastaan Teijon kansallispuiston Luontotalolla. Hän huolehtii turvallisuudestanne koko retken ajan. Harjoittelette tarpeellisimmat perustaidot, mutta pääpaino on ulkoilussa ja järvimaisemista nauttimisessa. Retken aikana tutustutaan suojaisen Matildanjärven luontoon.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella.

Retken aloituspaikka: Luontotalo, Teijon kansallispuisto

Ajankohta: Toukokuun alusta elokuun loppuun tai tahansa sopimuksen mukaan. 

Osallistujamäärä: 6?30 henkeä.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voitte tulla melomaan rennoin mielin. 

Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, vesipullot ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top