bg
99,00 € / 210 min

Tekemisen meininkiä ei tältä retkeltä puutu! Meloen tutustutaan Matildanjärveen ja pyörällä poljetaan Jeturkastin reitti Mathildedalin kylä läpi Vicksbäckinlahden kodalle.?

Tällä retkellä pääsette kokeilemaan kahta hienoa lajia. Ryhmä jaetaan kahtia ja lähdetään kahteen aktiviteettiin. Melontaryhmä tutkii Matildanjärven luontoa ja fatbikella ajetaan kansallispuiston pyöräreittejä pitkin. Puolessa välissä vietetään tauko Vicksbäckinlahden kodalla, Nautitaan eväsleivät ja vaihdetaan välineitä.

Retken aloituspaikka: Teijon Luontokeskus, Teijon kansallispuisto.

Ajankohta: 1.5.-30.9 tai sopimuksen mukaan.

Kesto: 3,5 h

Osallistujamäärä: 12?18 henkeä

Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Retki edellyttää peruskuntoa. Pyöräilyreitti kulkee vaihtelevassa maastossa. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita ? kajakkimme ovat tukevia ja sopivat myös aloittelijoille.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit, fatbiket, kypärät, vesipullot ja eväsleivät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top