bg
79,00 € / 2 h

Jos kaipaatte vauhdikkaampaa ja sporttisempaa tekemistä, lähtekää Fatbike-retkelle! Tällä pyöräretkellä pääsette tutustumaan Teijon kansallispuiston reitteihin.

Fatbikella eli "läskipyörällä" on hauskaa ajella. Isot ja paksut renkaat rullaavat hyvin hiekkatiellä ja poluilla. Teijon kansallispuiston monipuolinen maasto tarjoaa upeita polkuja monen tasoisille pyöräilijöille. Tule mukaan!

Retken aloituspaikka: Luontotalo, Teijon kansallispuisto.

Ajankohta: Toukokuun alusta lokakuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

Osallistujamäärä: 4?10 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

Ohjaaja: Natura Vivan oppaat.

Vaativuus: Hyvä peruskunto ja pyöräilykokemus vakiopyörällä riittää.

Kesto: 2 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, läskipyörä, kypärä, vesipullo ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävä asu.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top