bg
Siirry sisältöön

Natura Vivan Nuuksion Haukanpesän toimipiste on erinomainen kohde yritystapahtumallesi. Virkistyspäivä kannattaa viettää Nuuksiossa. Ota yhteys ja tilaa!

Kun haluat viettää yrityksesi kanssa vauhdikkaan toimintapäivän tai vetäytyä luonnon rauhaan pois kaupungin melskeestä, Natura Vivan Haukanpesän toimipiste Nuuksion kansallispuistossa on oiva valinta. Voit saapua vaikka kuinka suuren ryhmän kanssa, ja muokkaamme yhdessä kanssasi yritystapahtumasi tarpeisiin sopivan ohjelmiston. Tyky-päivä Nuuksiossa parantaa työyhteisön hyvinvointia.

Ryhmäaktiviteetit Nuuksiossa

Jos yrityksesi suunnitelmissa on tapahtumia ja toimintaa täynnä oleva virkistyspäivä Nuuksiossa, kannattaa suunnata Haukanpesälle, joka sijaitsee idyllisen Haukkalammen rannalla. Ehkäpä etsitte vain rauhallista ja rentouttavaa luontokokemusta työporukan kanssa? Tällöin voidaan esimerkiksi istua grillikatoksella Haukansaaren rannassa ja ihastella Haukkalammen idylliä. Vauhdikkaampia ulkoilumahdollisuuksia tarjoamme taas Fatbike-pyöräretkien, melontaretkien ja patikointireissujen muodoissa.

Nuuksio tarjoaa monipuoliset mahdolliset harrastamiselle ja liikunnalle, ja totta kai aktiviteetteja voidaan yhdistellä. Lähdetään esimerkiksi ensiksi ryhmän kanssa Haukkalammelle melomaan, rantaudutaan ja syödään eväitä ja patikoidaan lopuksi rentouttava metsälenkki kansallispuiston komeissa maisemissa.

Kokoukseen ja saunomaan Nuuksioon

Nuuksiossa voit toki myös kahvitella Haukanpesän yhteydessä sijaitsevan Cafe Silvan tiloissa tai saunoa Haukanpesän puusaunassa, jonka pehmeistä löylyistä kelpaa vaikka käydä pulahtamassa Haukkalammessa. Saunan takkahuoneeseen on järjestettävissä kokousvarustus ja pyyhkeitä saa retkeilykeskukselta. Saunailta onkin oiva rentoutumistapa – sopii myös hyvin polttariporukoille! Haukanpesän sauna on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Retkeilykeskuksen yhteyteen on rakenteilla kota ja tulipaikka, joka soveltuu myös illanistumiseen.

Yhteistyökumppaneilla lisää tiloja

Natura Vivan yhteistyökumppanina Nuuksiossa toimii Suomen Luontokeskus Haltia, joka tarjoilee tilavat kokoushuoneet suuremmille ryhmille. Haltian tiloissa toimii myös ravintola.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top