bg
79,00 € / 2 h

Kaikki sopiva kanoottiretki Nuuksion kansallispuistossa!

Nuuksion kansallispuiston Haukkalampi sopii täydellisesti rauhalliseen kanoottimelontaan. Varaa kanoottiretki Nuuksiossa ja tuo ryhmäsi nauttimaan luonnosta ja yhdessäolosta!

Voitte halutessanne varata myös kahden tunnin saunavuoron alkamaan heti retkenne jälkeen.

Opastettua kanoottimelontaa

Retken aluksi tapaatte oppaanne Haukkalammen rannalla. Opas antaa ryhmälle tarvittavat varusteet ja yhdessä käydään läpi kanoottimelonnan perustaitoja.

Melomme rauhalliseen tahtiin Haukkalammen pohjoispäätyyn, jossa pääsemme ihailemaan suoraan vedestä nousevia korkeita kallioita. Opas kertoo retken aikana lisää melonnasta ja ympäröivästä Nuuksion kansallispuiston luonnosta.

Lisätietoja

  • Sijainti: Haukanpesä, Haukkalammentie 32, 02820 Espoo

  • Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta)

  • Osallistujamäärä: 8-20 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta)

  • Ohjaaja: Natura Vivan ammattioppaat

  • Vaativuus: Tämä retki sopii kaikille - kanoottimme ovat vakaita ja helppoja hallita

  • Kesto: 2 tuntia

  • Hintaan sisältyy: Opastus, avokanootti, mela, pelastusliivit, vesipullo ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top