bg
99,00 € / 2 h

Nuuksion Pitkäjärvi on erinomainen kohde melontaretkelle. Tällä retkellä tutustumme tämän kauniin järven luontoon ja historiallisiin kalliomaalauksiin SUP-laudalla meloen. 

Tapaamme Luontokeskus Haltian edessä ja kävelemme oppaan johdolla alas hiekkarannalle. Jokainen osallistuja saa oman laudan ja tarvittavat varusteet. Opas käy läpi retken turvallisuuteen liittyvät asiat, antaa tekniikkavinkit ja tämän jälkeen olemme valmiina retkelle. Retken aikana melomme rauhallista vauhtia järviluonnosta nauttien. Tutustumme myös Pitkäjärven länsirannalla sijaitseviin yli 5000 vuotta vanhoihin kalliomaalauksiin.

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella.

Retken aloituspaikka: Luontokeskus Haltia, Espoo

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun milloin tahansa sopimuksen mukaan. 

Osallistujamäärä: 8–16 henkeä.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja, joten voitte tulla melomaan rennoin mielin. 

Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, SUP-laudat, melat, karkuremmit, melontaliivit, vesipullot ja tarvittaessa veden- ja tuulenpitävät melontatakit. Hinta sisältää rannankäyttömaksun Solvallan urheiluopistolle.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top