bg
Alkaen 55,00 € / 2 h

Virkistävä lumikenkäretki Nuuksion kansalllispuiston talviseen luontoon!

Vietä henkilökuntasi kanssa unohtumaton talvinen päivä raikkaassa ulkoilmassa. Nuuksion kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet lumikenkäretkille myös vuoden pimeimpänä aikana. Lisäksi se mahdollistaa luonnosta nauttimisen myös vuoden lumisempana ja viileämpänä aikana, jolloin luonto herää henkiin aivan eri tavalla.

Lähdemme lumikengillä matkaan Nuuksion Haukkalammelta. Retken aikana pysähdymme tauolle nauttimaan kuumaa mehua, maisemista nauttien ja energiaa keräten. Samalla nautimme myös luonnon rauhasta ja voimme ihailla talvisen luonnon tunnuspiirteitä; lumen peittämiä puita ja jäätyneitä järviä. 

Lisätietoja:

  • Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksion kansallispuisto
  • Saatavuus: Lumitilanteen mukaan
  • Osallistujamäärä: 8-20 henkilöä. Olethan yhteydessä jos haluat retken isommalle porukalle
  • Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas
  • Vaativuus: Retki ei edellytä aikaisempaa kokemusta lumikenkäilystä ja tapahtuma järjestetään tilaajan toiveiden mukaisesti
  • Kesto 2h
  • Hintaan sisältyy: Opastus, lumikengät, sauvat, vesipullo ja kuumaa mehua.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top