bg
59,00 € / 2 h

Lähde retkelle Nuuksion kansallispuiston poluille, jotka johdattavat sinut metsälammelta toiselle. Tutustu tämän hienon luontokohteen tyypillisiin maisemiin.

Retkireittimme kiertää lammelta toiselle metsän polkuja pitkin. Matkan varrella pysähdymme ja kuuntelemme luonnon ääniä. Sitten suunnistamme metsän poikki merkitylle polulle ja katselemme kallion päältä avautuvia maisemia.                                                                                        

Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksion Haukkalampi.

Ajankohta: Toukokuun alusta marraskuun loppuun (muut ajankohdat eri sopimuksesta).

Osallistujamäärä: 8 - 150 henkeä (suurempi ryhmä eri sopimuksesta).

Ohjaaja: Natura Vivan eräoppaat.

Vaativuus: Oma arvio omasta kunnosta riittää – kävelemme 3-4 km metsäpolkuja pitkin.

Kesto: 2 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, vesipullo.

Huom! Retkestä on tarjolla myös kevyempi versio, jossa kävelymatka 1–2 km ja kiireetön evästauko nuotiopaikalla avotulen äärellä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top