bg
Siirry sisältöön

Suosittu suppailu on kiva harrastus Helsingin ja pääkaupungin vesillä. Natura Viva tarjoaa SUP-lautoja ja opastettuja retkiä Vuosaaressa ja Nuuksiossa. Osallistu!

Suppailu Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla Natura Vivan toimipisteissä on erittäin hauskaa. Tarjoamme suppailulle upeat puiteet, Vuosaaressa Ison Kallahden ja Nuuksiossa Haukkalammen ympäristöissä. Vuokraa SUP-lauta omatoimiselle SUP-retkelle tai osallistu opastetulle retkelle. Ryhmille on tarjolla monenlaisia suppailuaktiviteetteja.

Suppaile Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Natura Viva vuokraa SUP-lautoja sekä Vuosaaren melontakeskuksella että Nuuksion Haukanpesän toimipisteessä. Meillä suppailukausi yltää toukokuun alusta syyskuun loppuun, ja lautojen vuokrat alkavat yhdestä tunnista. SUP-lautoja on saatavilla kahdessa eri koossa. Suppailu on helppoa ja sopii kaikille!

Vuokraa SUP-lauta Vuosaaressa

Vuokraa SUP-lauta Nuuksiossa

Ohjatut suppailuretket

SUP-lautailuretkillä pääset tämän hienon lajin pariin ammattitaitoisten ohjaajien kanssa.

Nuuksiossa järjestämme Nuuksio SUP Adventure -retkeä joka maanantai koko kesäkauden ajan. Retkellä suppaillaan Nuuksion Haukkalammen halki, ihaillaan upeita ja jylhiä maisemia ja syödään eväitä nuotiolla. Haukkalampi on mahtava suppausjärvi, suojainen ja tyyni – lähde mukaan SUP-seikkailuun.

Vuosaaressa järjestämme kahden tunnin SUP-retkeä, jolla suppailemme Vuosaaren saaristossa. Retki sopii hyvin ensikertalaisille eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Retkellä käymme läpi SUP-lautailun perusteita: laudalle nousun sekä poistumisen, SUP-laudan ja melan käsittelyn, melontatekniikoita sekä turvallisuusasioita vesillä. Tutustumisretken jälkeen olet valmis suppailemaan itsenäisesti ja osallistumaan pidemmille retkille!

Ryhmällä suppailemaan

Voit varata SUP-retken myös yksityisesti omalle ryhmällesi. Järjestämme lisäksi suuremmille ryhmille SUP-retkiä: ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi parhaiten soveltuva SUP-retki. Voit myös yhdistää suppauksen toiseen aktiviteettiin, esimerkiksi pyöräilyyn tai patikointiin. Hyviä vaihtoehtoja löydät yritystapahtumat-sivuiltamme.

Monipuolinen suppailu

Suppailu sopii kaikenikäisille harrastajille. SUP-laudat ovat surffilautoja pidempiä ja leveämpiä, mikä auttaa suppaajaa pysymään tasapainossa. Hyvin kelluvaa ja vakaata SUP-lautaa ohjataan pitkän melan avulla. 

Suppailun aloittaminen on helppoa. Lajin harrastamiseen tarvitset pelkistetymmillään vain laudan ja melan. Lisäksi nilkkaan kiinnitetään karkuremmi, jotta lauta pysyy suppailijan ulottuvilla kaatumistilanteessakin. Melontaliivit on myös turvallisuuden vuoksi syytä aina pitää päällä.

Suppailu on paitsi hauskaa ja rentouttavaa, myös kehoa vahvistavaa ja tasapainoa parantavaa kuntoilua. Suppaillessa niin ylävartalon, keskivartalon kuin jalkojenkin lihakset saavat tehokasta treeniä.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top