bg
Alkaen 24,00 € / h

SUP-lautaile suojaisalla Haukkalammella!

Lähde suppailemaan Nuuksion kansallispuiston upeisiin maisemiin. Haukkalampi on suojaisa ympäristö SUP-lautailuun. Lammen rannalta löydät tulipaikan taukoa varten ja tulipaikkaa vastapäätä kohoavalle kalliolle voit nousta katselemaan Nuuksion valloittavia metsämaisemia. 

Shark Touring 12" 34" SUP-lautamme soveltuu monenlaiseen lautailuun! Lauta on erittäin kantava, joten voimme suositella tätä lautaa ihan jokaiselle.

Sijainti:

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Haukkalammen parkkipaikalta on matkaa vuokraamolle noin 300 metriä. Haukanpesän vuokraamo sijaitsee aivan lammen rannalla ja sen palveluihin kuuluu myös kahvila.

Lisätiedot:

  • Malli:  Shark Touring 12'6" 34" 
  • Suosituspainon yläraja: 125 kg
  • Vuokraan sisältyy: SUP-lauta, mela, liivit ja leash. 
  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla ja Smartumilla. Muiden etujen osalta, lue ohjeet täältä!
  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!
  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!
  • Tutustu myös varausehtoihimme!

 

 

Perustiedot

KohdeEspoo
Haukkalammentie 32,02820 Espoo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top