bg
Siirry sisältöön

Natura Viva tarjoaa luonto- ja ulkoiluaktiviteetit Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Lähde melomaan, suppailemaan tai pyöräilemään – me järjestämme!

Natura Viva tarjoaa Helsingin Vuosaaren ja Espoon Nuuksion toimipisteillään mielenkiintoisia ja vauhdikkaita ulkoiluaktiviteetteja. Kun etsit itsellesi sopivaa aktiviteettia, käänny puoleemme. Tarjoamme monenlaisia ohjattuja aktiviteetteja, esimerkiksi luontoretkiä, melontakursseja, Fatbike-retkiä ja paljon muuta.

Voit myös vuokrata meiltä välineet omatoimisia ulkoiluaktiviteetteja varten.

Natura Vivan kausikortit ovat oiva valinta aktiiviselle ulkoilijalle.

Ohjattua melontaa Helsingissä

Järjestämme Vuosaaren melontakeskuksessa, Helsingissä melonnan alkeis- ja jatkokursseja sekä monenlaisia erikoiskursseja. Eskimokäännöskursseja on ohjelmassa syksyisin Kumpulan ja Uimastadionin maauimaloissa. Teemme myös kesäkaudella touko–syyskuussa säännöllisiä ohjattuja melontaretkiä. Lisäksi ohjelmistossamme on monenlaisia erikoiskursseja ja retkiä.

Nuuksiossa metsäretkelle, SUP-lautailemaan, melomaan ja saunaan

Natura Vivan Espoon Nuuksion Haukanpesän toimipisteellä on vuokrattavissa muun muassa intiaanikanootteja, SUP-lautoja, Fatbike-maastopyöriä ja soutuveneitä. Meloen, suppaillen tai soutaen pääset kokemaan jylhänkauniin Haukkalammen luonnon ainutlaatuisella tavalla. Fatbike-pyöräilyyn Nuuksion kumpuileva maasto tarjoaa upeat puitteet. Järjestämme Nuuksiossa myös monenlaisia melonta- , pyöräily- , patikointi- ja metsäretkiä.

Nuuksion kansallispuisto on monipuolinen patikointikohde, ja voit seurata merkittyjä vaellusreittejä tai kulkea omia polkujasi. Nuuksion Haukanpesällä sijaitsee myös Haukanpesän sauna, jonka voit vuokrata ryhmällesi. Luonnossa yöpymisen ystäville tai kokeilunhaluisille ensikertalaisille suosittelemme yöretkeä Nuuksiossa. Kansallispuistossa on monta hyvää telttailukohdetta.

Vuosaaresta melomaan, Fatbike-pyöräilemään tai patikoimaan

Vuokraamme Vuosaaren melontakeskuksen toimipisteellä omatoimisia retkiä varten asiakkaiden käyttöön monenlaisia kajakkeja, yksiköistä kaksikoihin ja retkikajakkeihin. Vuosaaresta käsin on mahdollista vierailla meloen alueen monilla ulkoilusaarilla, joissa on erinomaiset saunomis-, grillaus- ja ulkoilumahdollisuudet. Rauhallisimpia vesilläolohetkiä varten voit vuokrata Vuosaaresta myös soutuveneen. Järjestämme myös opastettuja Fatbike-retkiä ja kävelyretkiä Vuosaaressa.

Vuosaaren laaja ulkoilualue on mielenkiintoinen pyöräily- ja patikointikohde – hyppää Fatbike-maastopyörän selkään ja hurauta melontakeskukselta vaikkapa Kallahdenniemen kärkeä kohti. Vuosaaren melontakeskukselta voit myös suunnata Meri-Rastilan, Uutelan tai Mustavuoren vaihteleviin ulkoilumaastoihin. Reittien varrella on paljon nähtävää, kuten viihtyisiä hiekkarantoja meren rannalla, hienoja metsiä ja vanhoja kesähuviloita.

Kahville Vuosaareen tai Nuuksioon

Vuosaaren melontakeskuksella sijaitsee Cafe Natura; tarjoamme Kaffa Roasteryn paahtamaa kahvia, lounassalaatteja, herkkulautasia, makeita leivonnaisia ja virvokkeita. Viihtyisä terassimme sijaitsee aivan merenrannassa. Tarjolla myös ryhmämenuja yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin.

Nuuksion retkeilykeskuksella ulkoilijoita palvelee Cafe Silva, josta voit ostaa kahvia ja pikkupurtavaa sekä piknik-eväitä metsäretkille.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top