bg
39,00 € / 2 h

Rentoudu SUP-retkellä Itä-Helsingin saaristossa - tämä retki sopii kaikille!

SUP-lautailu on täydellinen tapa rentoutua ja tutustua ympäröivään luontoon. Itä-Helsingin rannikko on upea SUP-kohde! Saaristo ja kaunis Kallahdenniemi kääntävät ajatuksesi pois arjesta. Tällä retkellä tutustumme SUP-lautailuun matalalla kynnyksellä ja teemme lyhyen retken, jonka aikana opit SUP-lautailun alkeet helposti. Retki sopii ihan jokaiselle, osallistu vaikka lapsesi kanssa. 

Jos retki inspiroi sinua ulkoilemaan useamminkin, suosittelemme kausikorttejamme! Hyvitämme tämän retken hinnan kausikortin hinnasta. 

Mitä tarvitsen mukaan?

Retkeä varten jokainen osallistuja saa SUP-laudan ja melan, liivit sekä leashin. Sinä voit tulla paikalle säänmukaisissa ulkoiluvaatteissa - lämpimällä säällä mukaan riittää uima-asu! Suosittelemme ottamaan mukaan oman juomapullon. Tarvittaessa voit ostaa puhelimellesi suojan Vuosaaren Melontakeskukselta. 

Lisätietoja:

  • Sijainti: Vuosaaren Melontakeskus, Harbonkatu 13, 00980 Helsinki

  • Aika: klo 18.00-20.00. Opas ottaa ryhmän vastaan 15 minuuttia ennen retken alkua. 

  • Osallistujamäärä: Enintään 10 henkilöä

  • Opas: Natura Vivan ammattioppaat

  • Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa SUP-kokemusta. SUP-lautamme ovat tukevia ja helppokäyttöisiä - voit suppailla rennoin mielin!

  • Retken hintaan sisältyy: Opastus ja kaikki SUP-lautailuun tarvittavat välineet!

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top