bg
Siirry sisältöön

Yrityksellesi paras tyhy-päivä tapahtuu ulkoilmassa. Natura Viva järjestää yritystapahtumat Helsingissä ja Nuuksiossa. Mukavia luontoaktiviteetteja ryhmille!

Järjestä yrityksesi tapahtuma Natura Vivan kanssa: me hoidamme tapahtumaasi ulkoiluaktiviteetit ja suunnittelemme hauskimmat liikunta-aktiviteetit Helsingissä Vuosaaren melontakeskuksen ja Espoossa Nuuksion Haukanpesän toimipisteissä. Anna tapahtumasi järjestelyt kokonaisuudessaan Natura Vivan hoidettavaksi tai ideoidaan yhdessä yrityksellesi paras tapahtuma. Natura Viva tarjoaa esimerkiksi yrityksen tapahtuma-, ideointi- tai tykypäivään sopivia tiloja ja ohjelmasisältöpalveluja.

Natura Vivalla on asiantunteva ote tapahtumasisältöihin ja kokemusta siitä, miten onnistuneet yritystapahtumat järjestetään. Luonnossa toteutettavat aktiviteetit sopivat hyvin yrityksen työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen!

Vuosaari

Vuosaaren melontakeskus tarjoaa upeat puitteet yritystapahtumallesi Helsingissä. Melonta on oiva tapa unohtaa arjen kiireet ja nostattaa tiimihenkeä. Järjestämme vuosittain yli 100 melontatilaisuutta yrityksille ja ryhmille. Melontakeskuksemme sijaitsee pääkaupungin parhaiden melontavesien äärellä, ja kokeneet oppaamme huolehtivat ryhmäsi turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Tilaisuudet sopivat hyvin myös vasta-alkajille.

Kajakkimelonnan lisäksi ohjelmassa on myös SUP-lautailua, Fatbike-retkiä ja villivihanneskursseja. Kaikkia aktiviteettejamme voidaan myös yhdistää keskenään ja näin voimme tarjota mielenkiintoista tekemistä myös isommille ryhmille.

Nuuksio

Natura Viva tarjoaa nyt myös toista kohdetta pääkaupunkiseudulla yritystapahtumasi aktiviteetteihin: Nuuksion kansallispuistossa sijaitsevalla Haukanpesän toimipisteellämme voimme räätälöidä yrityksesi tarpeisiin erinomaisesti soveltuvan tapahtumapäivän. Yhdistä esimerkiksi rauhallinen kanoottiretki Haukkalammelle vauhdikkaaseen pyörälenkkiin Fatbike-pyörillä. Natura Vivan eräoppaat huolehtivat myös Nuuksiossa yritystapahtumasi osallistujien viihtyvyydestä ja turvallisuudesta.

Kokous-, ruokailu- ja saunatiloja

Jos tarvitset yrityksellesi toimivia kokoustiloja, Natura Viva tarjoaa Vuosaaressa 15 hengen kokoustelttaa ja Nuuksiossa Haukanpesän saunan takkahuonetilaa, jotka voidaan varustaa kokoustarpeistolla. Molempiin tiloihin on saatavilla catering. Vuosaaressa ruoat kattaa Cafe Natura, jonka tuotevalikoimassa on useita ryhmämenuja. Haukanpesän sauna on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Melonnalla eroon päänsärystä ja niskajumista

Toimistotyöntekijöiden yleinen vitsaus on jännityspäänsärky ja niin kutsuttu ”niskajumi”. Vahvassa elää uskomus, että siitä pääsee eroon työskentelyergonomiaa muokkaamalla tai venyttelemällä. Tutkimusten mukaan näin ei ole.

Jännityspäänsäryn ja niskajumin vastalääke on stressinhallinta, palautuminen sekä niskahartiaseudun lihaksiston kohdennettu vahvistaminen. Melonta vahvistaa yläselkää sekä myös osin niskaa. Lisäksi tarvitaan erityisesti yläniskan sekä päätä nyökyttävien lihasten kohdennettua voimaharjoittelua. 45min fysioterapeutin tietoisku + täsmätreeni tekee ihmeitä. Siitä kannattaa tehdä rutiini ja työkykysi kohenee kummasti. Ja se stressi? Usko tai älä se lähtee luonnossa -tutkitusti.

Lue lisää yhteistyökumppanistamme: www.innostapersonaltrainer.fi

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top