bg
Siirry sisältöön

Kun mietit, onnistuuko pyöräily talvella Helsingissä, tule käymään Natura Vivan toimipisteessä Vuosaaressa. Vuokraa Fatbike tai osallistu talviselle pyöräretkelle.

Pyöräileminen talvella ei ole lainkaan niin hullunkurinen ajatus kuin miltä ensi lausumalta kuulostaa. Kun varusteet ja vaatetus ovat oikeanlaiset, talvinen pyöräretki on miellyttävä ulkoiluaktiviteetti. Lämmintä ylle ja Fatbikella talvipoluille pyöräilemään – näistä on mukava talvipäivän pyöräilysessio tehty.

Paksurenkaiset ja monivaihteiset Fatbiket antavat polkemiseen enemmän pitoa ja keveyttä, ja ne rullaavat turvallisesti lumisilla poluilla. Natura Vivan toimipisteeltä Helsingin Vuosaaresta lähtee miellyttäviä pyöräilyreittejä. Kirpeässä pakkassäässä lumi on mukavan irtonaista ja kevyttä – tällöin olosuhteet talviselle pyöräretkelle ovat ihanteelliset, mutta raskaammallakin talvikelillä “läskipyörä” kulkee. Pipo päähän ja villahousut jalkaan, ja viimakaan ei talvista polkijaa häiritse.

Vuokraa Fatbike ja lähde talviretkelle 

Natura Viva tarjoaa Fatbike-pyöriä vuokrattavaksi talvikaudella Vuosaaren Melontakeskuksella. Vuokraus toimii omatoimisesti ja varauksen yhteydessä saat tarkemmat ohjeet pyörien noutamisesta ja palauttamisesta. Omatoimisille retkille voit vuokrata Fatbike-pyörän meiltä vaikka koko päiväksi. Heitä reppuun eväitä ja polkaise luontoon. Vuosaaressa on talvellakin kymmenien kilometrien verran mielenkiintoisia pyöräreittejä. Vuosaaren alue on kohtuullisen tasainen maastoltaan ja soveltuu hyvin myös kokemattomillekin talvipyöräilijöille.

Vuosaaren omatoimivuokraus toimii talvikaudella lokakuun alusta huhtikuun loppuun!

Vuokraa läskipyörä Hotelli Korpilammelta

Nyt voit vuokrata Fatbiken myös Hotelli Korpilammellta. Vuokraamo aukea 2.3.2020 ja on sen jälkeen auki joka päivä. Varaa pyöräsi ja lähde seikkailemaan Nuuksion järviylängön itäosiin!

Osallistu opastetulle talvipyöräretkelle Helsingissä

Natura Viva tarjoaa myös opastettuja talvipyöräretkiä Vuosaaressa. Helsinki Winter Fatbike -retkelle voivat osallistua myös vähemmän pyöräily harrastaneet. Tahti on rento, ja retkelle osallistujilta vaaditaan vain reipasta mieltä ja jonkin verran aiempaa kokemusta pyöräilystä. Tämän hauskan pyöräretken varrella poljetaan pitkin Vuosaaren ja Itä-Helsingin rantoja ja polkuja ja nautitaan upeasta luonnosta.  Etenemme rauhallista tahtia ja pidämme taukoja tarpeen mukaan. Pyöräilyoppaamme huolehtii, että kaikki retkelle osallistujat pysyvät mukana ja pitävät etenemisnopeuden sopivan leppoisana.

Helsinki Winter Fatbike -retken varrella näet paljon jylhää meriluontoa, mäntymetsiä ja kallioisia rantoja. Vuosaaressa ja lähiympäristössä on paljon nähtävää, ja esimerkiksi Helsinkiin saapuville vieraillesi Helsinki Winter Fatbike on ainutlaatuinen tapa tutustua pääkaupungin luontokohteisiin.

Osallistu yleiselle Winter Fatbike -retkelle tai buukkaa retki itsellesi ja ryhmällesi yksityisretkenä – tässä oiva ohjelmanumero esimerkiksi polttareihin tai syntymäpäiväksi. Pyöräily talvella Helsingissä on erittäin kivaa!

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top