bg
Siirry sisältöön

Soutelu on ihanaa kesätekemistä Nuuksion kansallispuistossa ja Vuosaaren edustalla! Vuokraa soutuvene Helsingissä ja Espoossa Natura Vivan toimipisteiltä!

Soutelu kuuluu Suomen suveen. Luonnon voikin kokea vahvimmillaan juuri kesäaikaan ja hiljakseen soudellen on ihana nauttia luonnon rauhasta. Natura Vivan Nuuksion Haukanpesältä ja Vuosaaren melontakeskukselta voit vuokrata soutuveneet rentouttavaan vapaapäivän souteluhetkeen, niin pidemmille kuin lyhyemmillekin retkille.

Soutelemaan Nuuksiossa ja Vuosaaressa

Nuuksion tyynellä, jylhien kallioiden reunustamalla Haukkalammen metsäjärvellä on rauhallista ja mukavaa soudella. Vuosaaren monipuolinen lähisaaristoluonto taas tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Vuokraa soutuvene Natura Vivan toimipisteeltä ja vietä omatoiminen soutelupäivä näissä upeissa luontokohteissa! 

Soutuveneen voit vuokrata Nuuksiossa alkaen yhdestä tunnista ja Vuosaaressa alkaen kahdesta tunnista, myös yön yli kestäville retkille. Vuokraan sisältyvät kaikki souteluun tarvittavat varusteet; vene, airot, melontaliivit ja äyskäri. Ei muuta kuin airot veteen ja menoksi!

Vuokraa soutuvene Nuuksiossa

Vuokraa soutuvene Vuosaaressa

Souteleminen rentoa kesätekemistä

Souturetkeily on mutkatonta ja rauhallista kesäpäivän puuhaa ja mukavaa vapaa-ajanviettoa. Natura Vivan toimipisteiltä saat kaikki soutuveneilyyn tarvittavat varusteet ja myös herkulliset retkieväät toimipisteiden kahviloista, Cafe Silvasta ja Cafe Naturasta

Kun haluat ottaa rennosti ja vain nautiskella mukavasta päivästä, nappaa vuokravene alle ja suuntaa kohti luonnonkauniita vesistöjä. Nauti piknik luonnon keskellä ja lataa akkuja luonnon rauhassa.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top