bg
Siirry sisältöön

Lumikenkäily on loistava liikuntamuoto! Pääset liikkumaan talvisessa luonnossa paikoissa, joihin et muuten pääsisi. Lumi pyöristää muotoja ja lumikengillä kapuat jyrkkiäkin mäkiä ylös tai alas.

Lumikenkäily on hauskaa ja helppoa, ja se sopii kaikille. Nuuksion kansallispuistossa on paljon mäkiä, joten voit halutessasi tehdä lumikenkälenkistäsi rankankin lihaskuntoharjoituksen. Lumikenkäretkellä voi myös ottaa vaan iisisti ja mukauttaa vauhdin sen mukaiseksi. Haukkalammen vuokrapisteestämme Haukanholman tai Mustalammen tulipaikoille on vain lyhyt matka. Mikä onkaan mukavampaa kuin pysähtyä luontoretkellä nauttimaan ympäristöstä nuotion ääreen.

Nuuksion kansallispuistoon on Helsingin keskustasta lyhyt matka, ja pääsetkin helposti suurkaupungin sykkeestä luonnon rauhaan. Lumikenkäillessä voit seurailla merkittyjä reittejä ja poiketa niiltä, tai voit liikkua kokonaan omia reittejäsi. Jos liikut merkittyjen patikkareittien ulkopuolella, muista aina ottaa mukaan kartta ja kompassi. Lumikenkäretkelle kannattaa myös varata riittävästi eväitä ja juotavaa.

Haukkalammella Cafe Silva on auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 - 16. Aukioloaikoina tarjolla lämmintä juomaa, pullaa sekä reittivinkkejä.

Opastetut lumikenkäretket

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top