bg
Alkaen 25,00 € / 12 h

Liukulumikengät Nuuksion kansallispuistossa

Lähde liukulumikenkäretkelle Nuuksion Kansallispuiston upeisiin maisemiin. Kumpuileva maasto ja erämaajärvet luovat talviretkellesi ainutlaatuisen ympäristön. Liukulumikengillä on helppo kulkea myös syvässä lumessa, joten voit helposti tehdä omia polkuja ja tutustua kansallispuistoon tavalla, johon muina vuodenaikoina ei ole mahdollisuutta!

Itsepalveluperiaatteella toimivasta Haukkalammen omatoimipisteestämme löydät laadukkaat lumikengät talviseikkailuihin.

Nousukarva pitää ylämäessä ja luistaa alamäessä, puolipitkä teräskantti puree hankeen noustessa viistorinnettä tai laskettaessa kovalla alustalla. Yleismallinen Outlander-side on kiinnitettävissä lähes kaikkiin talvijalkineisiin.

Jos innostut ulkoilemaan enemmänkin - saat vuokraajana 32? edun kausikorteistamme!

SIJAINTI

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo. Haukkalampi on yksi Nuuksion kansallispuiston pääporteista ja sieltä voit lähteä tutustua useampiin retkeilyreitteihin. 

LISÄTIETOJA:

  • Painoraja: 45-120 kg

  • Kengännumero: 38?46

  • Vuokraan sisältyy: Lumikengät ja säädettävät sauvat (sauvoja vähemmän kuin kenkiä. Jos mahdollista - ota omat mukaasi)

  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla, Edenredillä ja Smartumilla.

  • Natura Vivan lahjakortit.

  • Natura Vivan kausikortit

  • Varausehdot

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top