bg
Siirry sisältöön

Malkasaari sijaitsee Vuosaaren melontakeskuksen edustalla. Kaunis päiväretkikohde ja luontokohde Helsingissä – vuokraa kajakki tai soutuvene ja vieraile!

Upea Malkasaari sijaitsee Vuosaaren melontakeskuksen edustalla Isolla Kallahdella. Tämä saari on ulkoilusaarista lähimpänä melontakeskusta ja siten erinomainen souturetken, SUP-retken tai rennon melontaretken kohde. Saarella on tarjolla monenlaisia palveluita retkeilijälle, keittokatoksesta tilaussaunaan. Saaren ympäristö ja luonto suorastaan kutsuvat päiväretkelle tai miksei telttaretkellekin – Malkasaari on suosittu telttailijoiden vierailukohde.

Malkasaarella on 1900-luvun alkupuolella ollut muutama rakennus. Nyt niistä on jäljellä sauna sekä puretun päärakennuksen kivijalkaan rakennettu grillikatos. 

Voit rantautua saaren pohjoisrannalle eli melontakeskuksen puolelle vain lyhyen melontatuokion jälkeen. Malkasaarella on useita uimarantoja ja piknikpaikkoja, ja saaren kasvusto on metsämäistä. Patikoi saaren ympäri ja nauti ihanasta luonnosta. 

Malkasaaren tilaussaunan varauksista ja vuokrista vastaa Rastilan leirintäalue. 

Tietoa Malkasaaresta

* Palvelut: grillipaikka, jätehuolto, käymälä, venelaituri

* Melontareitin pituus Vuosaaren melontakeskukselta: 1 kilometri

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top