bg
Siirry sisältöön

Itä-Helsingin saaristo on täynnä hienoja melontaretkikohteita. Aluella on runsaasti ulkoilusaaria ja tuulisellakin kelillä on löydettävissä suojaisia reittejä. 

Lähin ulkoilusaari, Malkasaari on ainoastaan noin kilometrin päässä Vuosaaren melontakeskuksen rannasta. Viiden kilometrin säteellä ulkoilu- ja virkistyssaaria on toistakymmentä. Useissa saarissa on tulipaikkoja, ulkokäymälöitä ja upeat merimaisemat. Pikku Leikosaaressa voit myös nauttia leppoisista löylyistä yhteiskäytössä olevassa saunassa.

Natura Viva järjestää ohjattuja melontaretkiä Vartiosaareen, ja myös Helsinki By Kayak -retken lomassa pysähdytään ulkoilusaarilla. Myös sellaiset yritysretket, joiden aikana pidetään taukoja saarissa, suuntautuvat kohti Itä-Helsingin yleisiä ulkoilusaaria. 

Muutoin Itä-Helsingin ulkoilusaaret ovat mainioita omatoimisten melontaretkien kohteita. Kun lähdet omatoimiselle melontaretkelle Vuosaaren melontakeskukselta, saat mukaasi kartan, johon on merkitty kaikki yleisesti vierailtavissa olevat lähialueen ulkoilusaaret.

Nappaa melontaretken eväät mukaan Cafe Naturasta ja suuntaa saarelle!

Ulkoilusaaret Helsingin itäisessä saaristossa

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top