bg
Siirry sisältöön

Läntinen Neitsytsaari sijaitsee Vuosaarenselällä. Tee helppo ja nopea melontaretki Vuosaaren melontakeskukselta. Vuokraa kajakki ja suuntaa saarelle.

Läntinen Neitsytsaari on suurempi Neitsytsaarten parivaljakosta, joka sijaitsee Kalliosaaren pohjoispuolella Vuosaarenselän puolella. Neitsytsaarten pienempi, itäinen saari on yksityisomistuksessa, mutta Läntiselle Neitsytsaarelle voit rantautua eteläkärjen puolelta. Rantautumispaikalla on kiinnitysrenkaita, joihin voit sitoa soutuveneesi. Kajakilla tai SUP-laudalla voit rantautua pienille hiekkarannoille saaren molemmin puolin. 

Läntisellä Neitsytsaarella on yleisessä käytössä oleva keittokatos, mainio eväsretken paikka. Muistathan huolehtia roskat mennessäsi saaren jätehuoltopisteeseen. Saaren pohjoispäässä keskellä on vanha päärakennus, joka on tällä hetkellä vuokrattu yksityiskäyttöön. Tämä 1920-luvulla rakennettu kesähuvila on näkemisen arvoinen.

Läntinen Neitsytsaari on hauska ja helppo melontaretkikohde. Sinne melot ensin Kallahdenniemen rantaviivaa seuraamalla, ja Kuningatar-niemen kierretyäsi melot Voirasian ja Kalliosaaren välistä ennen Läntiselle Neitsytsaarelle rantautumista. Saari on metsäinen ja luonto ehdottomasti näkemisen ja kokemisen väärti. 

Tietoa Läntisestä Neitsytsaaresta

* Palvelut: keittokatos, jätehuolto, veneenkiinnitysrenkaita

* Melontareitin pituus Vuosaaren melontakeskukselta: noin 3 kilometriä

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top