bg
Siirry sisältöön

Lähde Vuosaareen tai Nuuksion soutelemaan. Tarjoamme soutuveneen vuokrausta Helsingissä ja Espoossa. Soutaminen on helppoa ja hauskaa vapaapäivän viihdettä!

”Ei järvi soutamalla kulu..." Suomen kieli on täynnä soutamiseen liittyviä sananlaskuja, ja tämä Suomen kesään hyvin oleellisesti liittyvä ulkoilumuoto kuuluu totta kai myös Natura Vivan laji- ja varustevalikoimaan.

Soutuvene vuokralle Helsingin Vuosaaressa

Vuokraamme Vuosaaren melontakeskuksella soutuvenettä. Kun soutuveneily Helsingissä kuuluu kesäsuunnitelmiisi, suuntaa Vuosaaren melontakeskukselle ja nappaa allesi soutuvene. Voit suunnata melontakeskuksen edustalle Isolle Kallahdelle ja pidemmällekin soutelemaan, hyvässä seurassa ja vailla kiirettä minnekään.

Veneellä pääsee lyhyen soutumatkan myötä myös lähimmille julkisille ulkoilusaarille. Soutaminen on mukava tapa tutustua Itä-Helsingin saaristoon. Retki Helsingin meriluontoon on ainutlaatuinen elämys – airot veteen ja menoksi!

Vuosaaressa soutuveneen vuokra-aika alkaa kahdesta tunnista ja myös vuorokauden vuokrat ovat mahdollisia yön yli kestäville retkille. Vuokraan sisältyvät airot, melontaliivit ja äyskäri.

Soutelemaan Nuuksioon

Nuuksion Haukkalammen valtteina ovat rauhallisuus ja tyyneys. Tämä pieni metsäjärvi on kovilta tuulilta suojassa ja takaa leppoisat souteluolosuhteet. Vuokraamme soutuveneitä Nuuksion Haukanpesän toimipisteellämme. Vuokraa vene ja soutele läheiselle Haukanholman nuotiopaikalle piknikille. Vastarannan kallioiden kupeessa on myös laituri, johon voit rantautua ja vaeltaa kallion laelle.

Nuuksiossa soutuveneen vuokra-ajat ovat 1–2 tuntia. Vuokraan sisältyvät airot, melontaliivit ja äyskäri.

 

Soutaminen on mukavaa

Soutaminen on mutkatonta vapaapäivän vietettä ja souturetkelle on helppo lähteä. Pakkaa eväskori mukaan ja souda ystäviesi kanssa piknikille. Tutustu vuokraushinnastoomme ja lähde soutaen laineille. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top