bg
Alkaen 25,00 € / 2 h

Tutustu Itä-Helsingin saaristoon soutuveneellä!

Lähde soutamaan Vuosaaren rannikon upeisiin maisemiin. Kallahdenniemi tarjoaa hyvät olosuhteet myös soutuveneellä liikkumiseen. Lyhyen soutumatkan sisällä on useita ulkoilusaaria, joissa voit vierailla ja pysähtyä evästauolle.

Soutuveneellä pääset tutustumaan alueen lähisaariin, kuten Malkasaareen. Soutuveneisiimme mahtuu kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Jos innostut ulkoilemaan enemmänkin - saat vuokraajana 32? edun kausikorteistamme!

Sijainti:

Vuosaaren Melontakeskus sijaitsee osoitteessa Harbonkatu 13, 00980 Helsinki. Voit valita useammasta melontareitistä. Lähin ulkoilusaari, Malkasaari on aivan kivenheiton päässä!

Lisätiedot:

  • Soutuveneeseen mahtuu kaksi aikuista ja 1-2 lasta.

  • Vuokraan sisältyy: Soutuvene ja pelastusliivit

  • Maksaminen onnistuu verkkokaupasta suoraan Epassilla, Edenredillä ja Smartumilla.

  • Voit ostaa ulkoiluelämyksen myös lahjaksi, tutustu lahjakortteihimme!

  • Kausikorteilla ulkoilet monipuolisesti koko vuoden - tutustu!

  • Tutustu myös varausehtoihimme!

Perustiedot

KohdeHelsinki
Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top