bg
Siirry sisältöön

Lähde Teijon kansallispuistoon ulkoilemaan: Natura Vivan ulkoiluvälinevuokraus palvelee koko kesäkauden. Meiltä saat kajakit, Fatbiket, SUP-laudat ja soutuveneet.

Teijon kansallispuistossa on paljon hienoja pyöräiltäviä reittejä. Matildanjärven vedet kutsuvat melomaan, suppailemaan ja soutamaan. Teijon luonto on monipuolinen ja maisemat huikean kauniita. Pyöräilemällä pääset kaikkiin merenrannan kyliin, Mathildedaliin, Teijon kylälle sekä kauimmaiseen Kirjakkalan kyläänkin asti, ja vesiteitse voit tutustua Matildanjärven ympäristöön.  

Tutustu vuokravalikoimaamme ja valitse mieleisesi ulkoiluväline. Teijon Luontokeskuksella sijaitsevassa vuokraamossamme on välineet jokaiseen liikuntamakuun. Kun ulkoiluhammasta kolottaa, tervetuloa Natura Vivan Teijon toimipisteeseen tutustumaan ulkoiluvälinevuokraukseemme.  

Aukioloajat 2020, Teijon Luontokeskus

Luontokeskus on suljettu ja avaamme taas keväällä 2021.

Kesä-, heinä- ja elokuu

Arkisin klo 12 - 19 

La ja su klo 11 - 18

Syys- ja lokakuu
Pe klo 14 - 19
La ja su klo 10 - 17

Tutustu myös vuokraamoihimme Helsingin Vuosaaressa ja Nuuksion kansallispuistossa

Kajakilla Matildanjärvelle

Tarjoamme Teijon Luontokeskuksella monenlaisia kajakkeja melontaretkille. Aloittelijoille suosittelemme Rainbow Oasis -peruskajakkia, pariskunnille ja kaveruksille kaksikkokajakkeja ja pidempiin melontaretkiin retkikajakkeja. Matildanjärvi on suojaisa melontakohde, joten se soveltuu hyvin myös aloittelijoille. 

Tutustu myös Natura Vivan muihin kajakkivuokraamoihin Helsingin Vuosaaren melontakeskuksessa ja Nuuksion Haukanpesällä. Melonta on erikoisalaamme! 
 

Suppaillen lempeille laineille

Suppailu on hauskaa ja hyvää kuntoilua! SUP-laudalla seistään tai istutaan, ja työnnetään yksiairoisella melalla hiljakseen vauhtia. Tämä trendikäs laji sopii erinomaisesti Matildanjärven rauhallisille aalloille. SUP-lautoja on saatavilla kahdessa koossa – suppailu sopiikin kaikille ikään ja fyysiseen kuntoon katsomatta. Voit suppailla niin rauhallisesti kuin itsellesi parhaiten sopii – vuokraa meiltä välineet.

SUP-laudat päivitetään varattavaksi kesäkuun alkuun mennessä!

Tarjoamme Teijossa myös opastettuja SUP-retkiä. Suppailu on parasta kesäpuuhaa!

Vuokraamme SUP-lautoja myös Vuosaaren Melontakeskuksella Helsingissä ja Nuuksion kansallispuistossa Haukanpesän toimipisteessämme. Tutustu valikoimaan!

Avokanootilla leppoisalla retkelle Teijon kansallispuistossa

Avokanootti eli inkkarikanootti on erinomainen valinta Matildanjärvelle. Järvi on suojaisia ja siellä on useita pieniä saaria ja poukamia. Matildanjärven rannassa on useita tulipaikkoja ja laavuja. Kanoottiin mahtuu helposti ennemmänkin tavaraa mukaan, joten se sopii erinomaisesti yön yli retkelle. 

Soutuveneellä piknikille

Suomen suvi ja soutaminen – ne kuuluvat yhteen! Soutuveneellä on rentouttavaa lipua pitkin tyyntä järven pintaa. Kiire ei ole minnekään ja eväskorissa odottavat piknik-tarpeet. Ota ystävät mukaan ja vuokraa Natura Vivan Teijon Luontokeskukselta soutuvene. Natura Vivan soutuveneet kantavat neljä aikuista – kesäpäivä Matildanjärvellä odottaa sinua ja ystäviäsi.

Matildanjärvi on myös tunnettu kalajärvi, josta nousee muun muassa kirjolohta. Hoida kalastuslupasi Natura Vivan kautta kuntoon, vuokraa soutuvene Luontokeskukselta ja kokeile kalaonneasi.

Fatbikella metsäpoluille

Teijon kansallispuiston polut ja reitit kutsuvat pyöräretkelle – ja Natura Vivan Fatbiket nostavat fillarireissun seuraavalle tasolle. Fatbikeissa on tavallista leveämmät renkaat, jotka pitävät sinut pystyssä töyssyisemmälläkin polulla. Fatbikeillä pääset kallioiden laelle, ylität juurakot ja pysyt polkimilla tiukoissa käännöksissä. Pyörien vaihteisto tekee niistä kevyesti poljettavia, ja voimansiirtoa riittää jyrkkiinkin ylämäkiin Osta kausikortti, hae Luontokeskukselta Fatbike allesi ja polkaise poluille! Kausikortin avulla voit käyttää pyöriämme juuri niin paljon kuin haluat!

Kausikorttilaisten kaluston varaus toimii omatoimisesti. Varaa pyöräsi verkkosivuillamme ja saat lisätiedot sähköpostiisi.

Tutustu kausikorttiiin täältä!

Kausikorttilaisten ja ohjattujen ryhmien saatavilla olevat pyörät

XS-koko sopii noin 155–165 senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

S-koko sopii noin 165–175-senttisille pyöräilijöille. (2 kappaletta)

M-koko sopii noin 175–185-senttisille pyöräilijöille. (4 kappaletta)

L-koko sopii noin 180–195+-senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top