bg
Alkaen 29,00 € / h

Kierrä Matildanjärvi kanootilla!

Lähde kanoottiretkelle Teijon kansallispuiston upeisiin maisemiin. Matildanjärvi on suojaisa melontaympäristö ja sen rannoilta löydät useita tulipaikkoja taukoasi varten.

Kanootilla pääset tutustumaan Matildanjärven keskellä sijaitsevaan Isoholman saareen tai voit meloa järven ympäri ihaillen kaunista luontoa. Kanooteissamme on vakiovarusteina kolmas penkki, joten kyytiin mahtuu kahden aikuisen lisäksi yksi tai kaksi lasta.

Jos innostut ulkoilemaan enemmänkin - saat vuokraajana 32? edun kausikorteistamme!

Sijainti:

Matildanjärventie 84, 025660 Matilda. Parkkipaikalta on matkaa Teijon Luontokeskukselle noin 100 metriä. Teijon luontokeskukselta saat varusteet ja opastuksen kanotointiin.

Lisätiedot:

Perustiedot

KohdeSalo
Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top