bg
Siirry sisältöön

Lähde Nuuksion Haukkalammelle melomaan tai suppailemaan, Nuuksion metsiin pyöräilemään tai patikoimaan. Vuokraa välineet Natura Vivalta.

Natura Vivan Haukanpesän toimipiste Nuuksion Haukkalammen rannalla tarjoaa monipuolisia retki- ja vapaa-ajanpalveluita keskellä pääkaupunkiseudun uljasta kansallispuistoa. Valittavissasi on vuokravälineitä monenlaiseen ulkoiluun. Saavu Nuuksioon omalla autolla tai seutuliikenteen linja-autolla ja vietä virkistävä ulkoilupäivä Nuuksiossa. 

Aukioloajat 2020

Kanoottien ja SUP-lautojen vuokraus on avoinna. 

Fatbike-pyörien yksittäisvaraukset on suljettu, mutta ostamalla ulkoilijan tai fatbike-lajikausikortin, voit jatkaa fatbike-pyörillä liikkumista. 

Kesä-, Heinä- ja Elokuu

Arkisin klo 13 - 20

La ja Su klo 10 - 18

Syyskuu

Arkisin suljettu

La klo 10 - 18

Su klo 12 - 18

Kanootilla melomaan

Haukanpesän toimipisteellä on vuokrattavana avokanootteja eli intiaanikanootteja, joilla on mukava meloa Haukkalammen rauhallisilla ja aallottomilla vesillä. Tämä pieni ja tyyni järvi soveltuu hyvin rauhaisalle melontaretkelle. Melontaretken lomassa voit pitää taukoa Haukanholman tulipaikalla tai rantautua vastarannalle ja kiivetä korkealle kalliolle ihailemaan upeita maisemia. Avokanoottien vuokrausajat ovat tunnista kahteen tuntiin. Kaikki avokanoottimme on varustettu keskipenkillä – kyytiin mahtuu mukavasti kaksi aikuista ja yksi tai kaksi lasta. 

Suppailua metsämaisemissa

Tarjoamme Haukanpesällä vuokrattavaksi myös SUP-lautoja Haukkalammen suppailuretkiä varten. On mukavaa suppailla tyynella järvellä, kuunnella koskemattoman metsän ääniä ja nauttia luonnon tuoksuista. Suppailu on noussut viime vuosina suosituksi kesälajiksi, ja tätä emme Natura Vivassa ihmettele lainkaan: suppailu on helposti omaksuttavaa, kohottaa kuntoa ja piristää mieltä. 

Haukanpesän toimipisteessä on saatavissa SUP-lautoja kahdessa koossa. Mela, karkuremmi ja melontaliivi kuuluvat vuokraushintaan. SUP-lautojen vuokra-ajat ovat tunti tai kaksi tuntia.

Tutustu myös Fatbike-pyörien vuokrausmahdollisuuksiin Vuosaaren melontakeskuksella.

Nuuksioon soutelemaan

Vuokraa Haukanpesältä soutuvene ja lähde Haukkalammelle soutelemaan. Ota oma aikasi, ihaile hienoja maisemia ja rantaudu Haukanholman levähdyspaikalle pikinikille. Souturetki on mainio tapa viettää aikaa luonnon keskellä ystävien tai vaikkapa perheen kanssa.

Fatbikella metsäreiteille

NUUKSION FATBIKE-VUOKRAUS ON SULJETTU TALVIKAUDELLA!

Lähde tutkimaan Nuuksion kansallispuistoa fatbiken avulla. Näillä laadukkailla, monivaihteisilla pyörillä otat Nuuksion mäkiset reitit helposti haltuun. Fatbike-pyörissä on erityispaksut renkaat ja niillä voidaan ajaa haastavillakin alustoilla, esimerkiksi mudalla ja hiekalla, ja myös lumella.

Fatbike-retki Nuuksiossa on hieno kokemus. Osta fatbike- lajikausikortti ja tule omatoimisesti tutustumaan kansallispuiston eri reitteihin! Fatbike-pyöriä on saatavilla neljässä eri runkokoossa (XS, S, M ja L). Vuokraamo toimii omatoimisesti. Varauksen yhteydessä saat tarkemmat ohjeet.

Käytössä olevat pyörät Nuuksiossa

XS-koko sopii noin 155 - 155-senttiselle pyöräilijöille. (1 kappale)

S-koko sopii noin 166–175-senttisille pyöräilijöille. (2 kappaletta)

M-koko sopii noin 174–185-senttisille pyöräilijöille. (4 kappaletta)

L-koko sopii noin 180–195+-senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

Lumikenkäilemään Nuuksion kansallispuistoon

Nuuksion Haukanpesältä voit vuokrata talvikaudella lumikenkiä. Tarjolla on lumikenkiä sekä aikuisille että lapsille, molemmille kahdessa eri koossa. Lumikengät voit vuokrata joko päivän ajaksi (klo 10–22) tai koko vuorokaudeksi. Lähde nauttimaan talvisen Nuuksion kansallispuiston upeasta luonnosta ja rauhasta!

Lumikenkäilysesonkia on vaikea ennakoida etukäteen. Avaamme lumikenkien varauskalenterin vasta kun lumiolosuhteet ovat riittävät ja mielekkäät lumikenkäilyyn. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top