bg
Siirry sisältöön

Isoholman laavulta Matildanjärven keskeltä avautuvat hienot järvimaisemat Teijon kansallispuistoon. Vuokraa soutuvene Natura Vivalta ja souda saareen.

Teijon kansallispuistossa on kaksi Isoholman saarta. Toinen sijaitsee Teijonselän merialueella kansallispuiston edustalla, ja toinen Matildanjärven keskellä. Tällä Matildanjärven Isoholmalla on sekä laavu ja tulipaikka, jotka sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä toisistaan. Järvimaisemat Isoholmalla ovat tietenkin huikeat, joten tämä saari on suositeltava retkikohde Teijon kansallispuistossa. Saarella on myös kuivakäymälä, ja laavulla voit myös yöpyä tai pystyttää teltan saareen. 

Pääset soutamaan tai melomaan Isoholmalle, kun vuokraat Natura Vivan Teijon Luontokeskukselta välineet – meiltä saat kajakit, SUP-laudat ja soutuveneet. Voit tehdä retken saareen millä tahansa näistä vesikulkuneuvoista, nautit luonnosta ja saat samalla myös liikuntaa. Tule käymään Teijon Luontokeskuksella – keskustelemme mielellämme kanssasi kaikista luontoaktiviteeteista Teijon kansallispuistossa.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top