bg
Siirry sisältöön

Teijon kansallispuistossa on yhteensä 12 tulipaikkaa, näistä seitsemän yhteydessä on myös laavu. Tee leiri, keitä kahvit ja nauti eväitä ulkoilun lomassa.

Tauon paikka kesken ulkoilupäivän? Teijon kansallispuistossa on useita tulentekopaikkoja. Istahda hetkeksi alas ja nauti luonnon rikkumattomasta rauhasta, kaiva kuksa rinkasta ja anna kahvin maistua. Tapaat tulipaikoilla muita vaeltajia ja luonnon ystäviä, ja kuulemma parhaat jututkin kuulee leirissä nuotion äärellä. 

Oiva aloituspaikka Teijon luontoretkelle on Teijon Luontokeskus Matildanjärven rannalla. Osta Luontotalon kahvilasta eväät retkellesi mukaan – voit paistaa makkarat ja keittää omat pannukahvit leirissä joillain Teijon kansallispuiston tulentekopaikoista. Tulentekopaikkoja on rakennettu tasaisesti koko kansallispuiston alueelle ulkoilureittien varsille. 

Tulentekopaikoista kaksi, Meriholman laavu ja Malmvikinlahden tulipaikka, sijaitsevat kansallispuistoon kuuluvalla Isoholman saarella Teijonselän merialueella. Huomio, että myös Matildanjärven keskellä olevan saaren nimi on Isoholma, ja täällä sijaitsevan tulipaikan nimi vastaavasti Isoholman tulipaikka.

Muista, että tulenteko on koko kansallispuistossa, myös tulentekopaikoilla ja laavuilla, metsäpalovaroituksen aikaan kielletty. Voit tarkistaa metsäpalovaroitustilanteen ja mahdollisten varoitusten läsnäolon Natura Vivan Teijon Luontokeskuksen infopisteessä. Saat täältä myös alueen kartan, jonne kaikki tulentekopaikat ja laavut sekä kansallispuiston muut nähtävyydet ja kiintopisteet on merkitty.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top