bg
Siirry sisältöön

Nauti suppailusta Nuuksiossa! Metsäjärvellä suppailu on ainutlaatuinen kokemus. Vuokraa SUP-lauta Natura Vivan Nuuksion toimipisteeltä tai osallistu SUP-retkelle.

Nuuksion Haukanpesältä voit vuokrata SUP-laudan ja lähteä Haukkalammen rannasta omatoimiselle SUP-lautaretkelle. Suppaile esimerkiksi läheisille kallioille: rantaudu laiturille, kävele polkua ylös kallion laelle ja nauti huikeista maisemista. Järjestämme Haukkalammella myös ohjattuja SUP-lautailuretkiä. Nuuksioon suppailemaan on mukava tulla!

Suppaus Nuuksiossa vuokralaudalla

Vuokraamme Nuuksion Haukanpesällä SUP-lautoja alkaen yhdeksi tunniksi. Täällä suppaaminen on erilaista kuin merenlahdilla: Haukkalammella on rauhallisempaa, sillä sääolosuhteet ovat useimmiten tyynet. Kahdessa koossa saatavilla olevat SUP-lautamme ovat leveitä ja pitkiä, ja Haukkalammella suppaaminen on hyvin helppoa. Laudan voit vuokrata joko tunniksi tai kahdeksi tunniksi. Tutustu myös Vuosaaren melontakeskuksen SUP-lautatarjontaan.

Ohjatut SUP-retket

Natura Vivan ohjattu SUP-lautailuretki Nuuksio SUP Adventure sijoittuu Haukkalammelle, jonka rannalla sijaitsee Natura Vivan Haukanpesä. Retki järjestetään kesäkaudella tilauksesta ryhmille ja kestää 4,5 tuntia kuljetuksineen – haemme osallistujat Helsingin keskustasta ja kuljetamme retken päätyttyä takaisin. Retken varrella pysähdytään ihailemaan upeita maisemia ja syömään eväitä nuotiopaikalla.

Nuuksio SUP Adventurella on tilaa kahdeksalle osallistujalle, ja voit varata retken minä tahansa päivänä toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka.

Kesäkaudella järjestämme joka toinen viikko 2 tunnin tutustumisretken yhteistyössä Partioaitan 365-klubin kanssa. Tämä on loistava tilaisuus kokeilla suppailua ja oppia lajin perusteet.

Ryhmälle suppailua Nuuksiossa

Ryhmille on tarjolla erikseen suunniteltavia, monenpituisia ja -kestoisia suppailuretkiä, pienille ryhmille ja isommillekin joukoille. Esimerkiksi yritysvieraille, polttariseurueille tai syntymäpäiväjuhlijoille hauska suppailuhetki sopii hyvin ohjelmaan. Ota meihin yhteyttä ja ideoidaan yhdessä ryhmätapahtumaasi parhaiten soveltuva suppailukokemus. SUP-lautailu voidaan yhdistää myös muihin aktiviteetteihin, esimerkiksi pyöräilyyn tai saunailtaan. Tutustu retkivaihtoehtoihin ryhmille.

Suppailu sopii Nuuksioon

Nuuksion rauhallinen, tuulelta suojainen Haukkalampi soveltuu SUP-laudalla melomiseen. Luonnontilaisten metsien ympäröimällä järvellä on upeaa lipua hiljakseen, ympäristöön ja liikuntasuoritukseen täydellisesti keskittyen. Meriolosuhteissa aallokko saattaa olla suppailijalle liiankin kova, mutta Nuuksion Haukkalammen rauhallisilla vesillä SUP-lauta ei vahingossakaan keikahda. Suppailu rauhoittaa mieltä ja veden äärellä hiljaa liikkuessa on mahdollisuus tarkkailla luontoa ja luonnon eläimiä lähietäisyydeltä. 

Suppailu on turvallinen, kaikenikäisille sopiva luontoharrastus, josta nauttivat vasta-alkajatkin. Omatoiminen SUP-lautaretki sopii omia teitään mielellään kulkeville seikkailijoille, ja ohjatulla retkellä voi puolestaan vaihtaa reilusti vapaalle ja antaa Natura Vivan ammattitaitoisen oppaan ohjata parhaille nuotiopaikoille ja kalliomaisemille. Suppailu on mukavaa kuntoliikuntaa ja saa raittiin ilman kiertämään koko kehossa.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top