bg
Siirry sisältöön

Suppaile Vuosaaren saaristossa! Vuokraa SUP-lauta Vuosaaren melontakeskukselta tai osallistu ohjatulle SUP-retkelle. Helsingissä suppailu on hauskaa!

Suppailu on suosittu laji, jonka harrastamiseen Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla Natura Viva tarjoaa vuokravälineet. Vuosaaressa suppailu on mielenkiintoista: voit suppailla Isolla Kallahdella meriolosuhteissa, rantautua idyllisille saarille ja nauttia meriluonnon rauhasta. Kahdeksan julkisessa käytössä olevaa ulkoilusaarta ovat suppailumatkojen päässä – vietä hauska päivä laineilla, ota eväät mukaan ja suppaa saariston upeissa maisemissa.

Vuosaaren melontakeskuksen kahvilasta Cafe Naturasta saat herkulliset eväät mukaan suppailuretkille.

Vuokraa SUP-lauta

Vuokraa SUP-varusteet Vuosaaren melontakeskukselta ja suuntaa lautasi kohti Helsingin kaunista lähisaaristoa. SUP-laudalla voi meloa Isolla Kallahdella rauhakseen tyynellä säällä, ja jos sääolosuhteet tuntuvat melontakeskuksen rannassa liian vaativilta, laudat voidaan helposti kantaa rauhallisemmille vesille Kallahdenniemen toiselle puolelle.  

Natura Viva vuokraa SUP-lautoja myös Nuuksion Haukanpesän toimipisteessä. 

Ohjattuja SUP-retkiä Vuosaaren saaristoon

Opastetulla SUP-lautaretkellä tutustut lajiin ja opit suppailun perusteita. Suppailuretki sopii hyvin vasta-alkajillekin, aikaisempaa kokemusta SUP-lautailusta ei vaadita. Kahden tunnin pituisella retkellä suppaillaan Vuosaaren saaristossa ja harjoitellaan SUP-laudan hallintaa, laudalle nousua ja laudalta poistumista, melan käsittelyä ja melontatekniikoita sekä opitaan suppailuun liittyviä turvallisuusasioita.  

Aloita tämä hauska vesiharrastus asiantuntevassa ohjauksessa. Ohjatun retken jälkeen osaat lajin perusasiat ja saat enemmän irti suppailusta.

Ohjattua suppailua ryhmille

Vuosaaren melontakeskusessa on tarjolla ohjattuja suppailuretkiä ryhmille. Räätälöimme suppailuretket ryhmien tarpeisiin sopiviksi. Lähde viettämään esimerkiksi työpaikan virkistyspäivää tai polttarijuhlia suppailun merkeissä. Suppailu on hauska ohjelmanumero ja kohottaa myös mukavasti kuntoa. 
SUP-lautaillessa saat raitista ilmaa ja pääset tarkkailemaan luontoa lähietäisyydeltä. Yhdessä suppailu on hauskaa ja ryhmähenkeä nostattavaa. Lue lisää Vuosaaren ryhmäsuppailumahdollisuuksista.

Suppailu on hauskaa 

Suppailu on kaikenikäisille sopiva, monipuolinen vesiliikuntalaji, joka kohottaa kuntoa ja on helppo oppia. Suppailua voi harrastaa niin virtaavassa kuin seisovassakin vedessä ja myös aallokossa. Ketterä ja vakaa SUP-lauta soveltuu ensikertalaisenkin käyttöön. Suppailla voi seisoma-asennossa tai aloittaa polvillaan SUP-laudan päällä, jolloin tasapaino on vieläkin helpompi säilyttää. Kovemmassa aallokossa tai matalissa kohdissa voi myös aina siirtyä takaisin polvilleen laudan päälle. Suppailu on paitsi hauskaa ja rentouttavaa, myös kehoa vahvistavaa ja tasapainoa parantavaa kuntoilua.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top