bg
Siirry sisältöön

Yöpyminen Nuuksion kansallispuistossa on upea kokemus. Teltaile puiston monilla kauniilla telttapaikoilla – talvella 2019 tarjolla myös eräkämppiä vuokrattavaksi.

Haluatko viettää yön Nuuksion kansallispuistossa? Nuuksiossa on useampi mukava telttailualue, lähimmät Haukanholma ja Mustalampi alle kilometrin päässä Haukanpesältä. Nuuksion kansallispuistossa pääset irti arjesta ja nukut makeasti luonnon rauhassa. Vuokraamme kansallispuiston alueella myös kahta aitoa eräkämppää yöpymisiin. 

Eräkämpät Nuuksion kansallispuistossa

Natura Viva tarjoaa vuoden 2019 alusta vuokrattavaksi kahta upeaa eräkämppää, Oravankoloa ja Tikankoloa, jotka molemmat sijaitsevat kansallispuiston sisällä, Vihdin kunnan alueella. 

Molemmat kämpät majoittavat kuusi henkeä, voit lämmittää kämpät kamiinalla ja kantaa vedet lammen rannasta. Tästä ei autenttinen kämppäkokemus parane! Täydellisen erähetken kruunaa saunominen aidossa puusaunassa. Tikankolo on kämpistä talomaisempi – se on alun perin rakennettu metsätyöntekijöiden asuintilaksi. Oravankolo taas on aito yhden huoneen hirsikämppä. Kämpät sijaitsevat keskellä kansallispuistoa ja niille patikoidaan viimeiset kilometrit. Katso varauskalenteria ja varaa oma yöpymisesi nyt.

Vietä yö puussa - Tentsile puumajoitteessa Nuuksiossa

Koe ainutlaatuinen elämys ja vietä yö Nuuksion Pitkäjärven rannassa. Kumppanimme Honkalintu tarjoaa tämän mieleenpainuvan kokemuksen. Tentsile-majoitus on tarjolla kesällä 2019 1.6. - 30.9. välisenä aikana. Varaa oma paikkasi puussa!

Telttailu Nuuksion kansallispuistossa

Nuuksiossa on sallittua telttailla vain erikseen merkityillä alueilla. Nuuksion Haukanpesän läheisyydessä on useampi sallittu telttailualue. Yö teltassa tähtitaivaan alla metsän keskellä on maaginen kokemus, jota suosittelemme lämpimästi kaikille luonnon ystäville ja eräilystä nauttiville. 

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään – kerromme mielellämme lisää Nuuksion kansalllispuiston telttailumahdollisuuksista. 

Laavut Nuuksion kansallispuistossa

Nuuksion kansallispuiston alueen laavut sijaitsevat Holma-Saarijärvellä ja Takalassa. Nämä pienet, puoliavoimet ja katokselliset retkeilymajoitteet tarjoavat yöpymis- ja tulentekomahdollisuuden, ja ne ovatkin retkeilijöiden suosiossa. Vietä tunnelmallinen yö laavulla keskellä suomalaista metsämaisemaa. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top