bg
Siirry sisältöön

Yöpyminen Nuuksiossa on maksutonta miltei kaikilla leirinpaikoilla. Saarilammen telttapaikka on eräs Nuuksion hienoimmista. Lähde nyt yöretkelle Nuuksioon.

Nuuksion kansallispuiston länsiosassa sijaitseva Saarilammen telttailualue on runsaan tunnin ja noin viiden kilometrin kävelymatkan päässä Natura Vivan Haukanpesän toimipisteeltä. Saarilampi on kaunis ja rauhaisa metsäjärvi, jonka eteläkärjessä sijaitsee Tikankolo, toinen Natura Vivan Nuuksion kansallispuistossa sijaitsevista vuokrakämpistä. 

Saarilammen telttapaikka sijaitsee järven pohjoispäässä, Klassarinkierros- patikkareitin tuntumassa. Saarilammella vietät maksuttoman yöpymisen Nuuksiossa, sillä tämä – kuten lähes kaikki muutkin Nuuksion telttailualueet – ovat yöpyjille ilmaisia. Telttailualueen varustukseen kuuluu nuotiokehä, puuvaja ja kirves sekä kuivakäymälä. 

Saarilammen ympäri kiertävä polku on kaunis ja täynnä luonnon upeita yksityiskohtia. Huomio, että tämä reitti ei kuitenkaan ole merkitty. Merkitsemättömille reiteille suosittelemme aina ottamaan mukaan kartan ja kompassin. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top