bg
Siirry sisältöön

Nuuksion kansallispuistossa on useita ilmaisia telttailualueita, joista Valkialammen telttapaikka lienee yksi kauneimmista. Tee telttaretki Suomen huikeaan luontoon!

Valkialammen telttailualue on Nuuksion kansallispuiston eteläosassa, lähellä Urjan, Vääräjärven ja Kattilajärven muodostamaa järvikolmikkoa, jonka maisemissa kiertää useita hienoja patikkareittejä. Valkialammelta on myös lyhyt matka Nuuksion Pitkäjärvelle, alueen suurimman järven rantaan, jonka rannalla sijaitsee Suomen luontokeskus Haltia. 

Valkialammen leirintäalue (jota ei kannata sekoittaa puiston pohjoispuolella sijaitsevaan Valkealammen leirintäalueeseen) on askeettinen telttailualue Nuuksiossa – täällä ei ole kuivakäymälää eikä tulentekopaikkaa. Nauti kahvit ennen patikkaretkesi alkua Natura Vivan Haukanpesällä Cafe Silvan terassilla. Valkialammelle on Haukanpesältä noin kahdeksan kilometrin matka. 

Valkialampi on eräs Nuuksion kiehtovimpia telttailualueita. Lähde nyt huikealle erämaaseikkailulle, jonka voit toteuttaa aivan pääkaupunkiseudun tuntumassa! 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top