bg
0,00 €

Luukin ulkoilualue ja Nuuksion järviylänkö sopii täydellisesti fatbike-pyöräilyyn!

Hotelli Korpilammelta lähtevä fatbike-reitti kuljettaa pyöräilijän Luukin ulkoilualueelle. Ulkoilualueella sijaitseva Nuuksion järviylänkö on kaunista pyöräilymaastoa. Leveillä maastoteillä on helppoa ajaa ja nauttia maisemista. Järviylängöllä on useita taukopaikkoja, joissa voit taukoilla korpimaisen järvinäkymän äärellä. Hotelli Korpilammelta on ulkoilualueelle noin kahden kilometrin matka. .

Kaikille soveltuva fatbike-reitti Luukin ulkoilualueella

Alta löydät piirtämämme reitin Luukin ulkoilualueella. Reitti on helposti poljettavassa maastossa ja jyrkimmät ylä- ja alamäet voi tarvittaessa taluttaa. Alueelta löytyy myös vaihtoehtoisia reittejä ja Hotelli Korpilammen vuokrapiste onkin mainio lähtöpiste mm. Reitti 2000:selle.

  • Reitin pituus 13 km

  • Kesto: 2h

  • Tätä reittiä voimme suositella kaikille pyöräilystä kiinnostuneille.

Löydät Hotelli Korpilammelta lähtevän reitin tämän sivun alalaidasta. Voit tarkastella reittiä ja ladata reitin GPX -tiedot myös OutdoorActive -palvelussa.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top