bg
Siirry sisältöön

Patikointi Nuuksion kansallispuistossa on oiva ulkoiluaktiviteetti. Lähde Haukanpesän toimipisteeltä patikointireiteille tai osallistu ohjatulle ryhmäretkelle!

Nuuksion kansallispuistossa on mukavaa viettää ulkoilupäivä perheen tai ystävien kanssa patikoiden! Kansallispuistossa riittää nähtävää ja patikointi raittiissa ulkoilmassa tekee hyvää. Nuuksiossa on merkittyjä kävelyreittejä, joille on helppoa lähteä Natura Vivan Nuuksion Haukanpesältä. Nauti ensin kahvit Haukanpesän yhteydessä sijaitsevassa kahvilassa, Cafe Silvassa ja suuntaa sitten patikointireiteille.

Omatoimiselle patikointiretkelle Haukanpesältä

Nuuksion Haukanpesän toimipisteeltämme saat kartat Nuuksion kansallispuiston eripituisista patikointireiteistä. Lisäksi annamme halutessasi neuvoja ja opastusta patikointiin. Herkulliset eväät mukaan kävelyretkelle Hankit Cafe Silvasta. Varustaudu sopivin kävelykengin ja asianmukaisin vaattein ja lähde juuri itsellesi sopivalle omatoimiselle patikointimatkalle Nuuksion kansallispuistoon.

Ohjatut patikointiaktiviteetit

Natura Viva järjestää Nuuksiossa ohjattuja patikointiretkiä. Ammattitaitoiset oppaat vievät tutustumaan Nuuksion aarnimetsiin,  jääkauden muovaamiin jyrkkiin soliin ja järveä reunustaville jylhille kallioille. Ohjatuilla patikointiretkillä oppaat kertovat osallistujille Nuuksion kansallispuiston historiasta ja sen luonnosta. Patikointiretkillä pysähdellään muun muassa  ihastelemaan näkymiä tai istuskellaan nuotiolla makkaraa paistaen. Rohkeammat saattavat jopa käydä pulahtamassa yhdessä Nuuksion lukuisista järvistä.

Patikointi ryhmäaktiviteettina

Patikointi on eräs toimivimmista ja mutkattomimmista aktiviteeteista isommallekin ryhmälle. Jos mietit yrityksesi tyky-päiväksi helppoa ja kaikille sopivaa aktiviteetia, valitse patikointi. Ota meihin yhteyttä ja suunnittelemme kanssasi ryhmäsi tarpeisiin parhaiten sopivat patikointiretket. Patikointi voidaan yhdistää myös muihin ryhmäaktiviteetteihin, esimerkiksi melontaan tai suppailuun. Varaa myös Haukanpesän sauna ryhmällesi patikoinnin jälkeen! Tutustu kaikkiin ryhmäaktiviteetteihin Nuuksiossa.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top