bg
Siirry sisältöön

Natura Vivan lahjakortti kertoo antajan arvomaailmasta ja johdattaa saajan nauttimaan luonnon ehtymättömästä rikkaudesta. Elämyslahjakortti on mainio lahjaidea. Ilahduta läheistä ihmistä elämyslahjakortilla.

Natura Vivan elämyslahjakortti vie nauttimaan luonnon ehtymättömistä rikkauksista ja antaa saajalleen hyvää oloa. Luonnossa vietetty aika rauhoittaa ja hellii mieltä, ja elämyslahjakortti kertoo myös antajan arvomaailmasta. Elämyslahjakortti on mainio lahjaidea, jolla voit ilahduttaa niin kokenutta luonnossa kävijää kuin luontoretkelle ensimmäistä kertaa lähtevääkin.

Elämyslahjakortti on loistava annettava esimerkiksi valmistujaislahjaksi tai syntymäpäiväpaketissa. Natura Vivan luontoelämyksistä suosittuja ovat muun muassa melontakurssit sekä ohjatut melontaretket, Fatbike-retket ja SUP-retket. Lue tarkemmin tarjoamistamme ohjatuista aktiviteeteista.

Lahjakorttimme ovat avoimia, ja lahjoitetun summan voi käyttää mihin tahansa palveluihimme. Jos et löydä lahjakorttia sopivalle summalle, ole meihin yhteydessä: info@naturaviva.fi

Osta lahjaksi yö puussa - Tentsile Experience EcoCamp Nuuksio

Mainio lahjaidea on hankkia lahjakortti kumppanimme Honkalinnun Tentsile-puumajoitteisiin. Lahjakortti on voimassa koko kesäkauden 1.6. - 30.9.2019. Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan ajan vapaina olevista ajoista. Tällä lahjakortilla voit ilahduttaa ystävääsi jouluna, syntymäpäivänä, valmistujaispäivänä tai ihan muuten vaan! 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top