bg
Siirry sisältöön

Vietä ikimuistoinen yö eräkämpässä keskellä kansallispuistoa! 

Nuuksion kansallispuistoissa sijaitsevat eräkämpät Oravankolo ja Tikankolo ovat Natura Vivan kautta vuokrattavissa vuoden 2019 helmikuun alusta. Kumpaankiin kämppään majoittuu 6 henkeä ja kummassakin on oma erillinen sauna.

Repoveden kansallispuistossa kämppiä vuokraa Natura Vivan yhteistyökumppani Tervarumpu

Nuuksion kansallispuiston eräkämpät

Teijon kansallispuiston kämpät

Nyt voit vuokrata eräkämppiä myös Teijon kansallispuistossa, Matildanjärven rannalla. Alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja se on ainoastaan parin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Matildanjärven kämpät Vaappu ja Lippa sijaitsevat samassa pihapiirissä. Voit varata kummankin kämpän tai ainoastaan toisen. 

Repoveden kansallispuiston eräkämpät

Nuuksion kansallispuiston kämpät Oravankolo ja Tikankolo myydään nopeasti täyteen. Erityisesti viikonloput ovat suosittuja. Jos haluat yöpyä keskellä kansallispuistoa, mutta Oravankolo ja Tikankolo ovat jo varattuina kannattaa suunnata Repovedelle. Repoveden kansallispuistossa on lisää hienoja kämppiä ja varattavia kotia toisen suositun kansallispuiston sisällä. Repoveden kämppiä ja varauskotia vuokraa yhteistyökumppanimme Tervarumpu.

Yö kansallispuistossa

Yöpyminen eräkämpässä Suomen kansallispuistoissa on huikea kokemus, sekä kesäisin että talvisin. Haluatpa sitten kokea kirkkaat kesäyöt tai talviset kuutamot, kämppäelämä metsässä on ikimuistoista. Nauti koskemattomasta luonnosta, sauno pitkään ja hartaasti ja pulahda metsäjärveen, laita ruokaa nuotiolla ja aisti metsän tunnelmaa. Pohjolan luonto on ainutlaatuista, ja vuokraamalla kämpän pääset lähemmäksi tätä autenttista luontokokemusta.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top