bg
Siirry sisältöön

Suorita Euro Paddle Pass -luokan melontataitokoe Natura Vivan kautta. Euro Paddle Pass Helsingissä Vuosaaren melontakeskuksella. Varaa nyt aikasi EPP:hen.
 
Suomen melonta- ja soutuliiton Meloja-taitokoejärjestelmä noudattaa European Paddle Pass -melontayhteisön määrittelemää taitokokeiden porrastusta sekä minimisuoritusten tasoja. Natura Viva käyttää vuoden 2014 alusta lähtien European Paddle Pass -järjestelmän luokituksia kurssi- ja koulutustoiminnassaan. Suomen melonta- ja soutuliitto on ollut EPP:n jäsen vuodesta 2013. Muista Euroopan maista mukana ovat Ruotsi, Norja, Tanska, Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Saksa, Italia ja Slovenia.
 
EPP-järjestelmä mittaa melojien henkilökohtaisia taitoja taitokokeilla. Taitokokeissa määritellään vähimmäisvaatimukset, joilla kyseinen taso voidaan saavuttaa. Taitokokeiden vaatimukset voivat vaihdella maakohtaisesti, mutta vähimmäisvaatimukset ovat kaikissa maissa samat. 
 
Taitotasot auttavat niin aloittelijaa kuin harrastajaa hahmottamaan oman taitotasonsa ja kannustavat kehittämään taitojaan. Ne helpottavat myös sopivan tasoisten retkien ja kurssien valitsemista. Taitokokeet toimivat myös ennakkovaatimuksena melontaohjaaja- ja melontaopaskursseille. Taitokokeiden suorittamisesta voi olla hyötyä myös melonnan harrastajalle, sillä ulkomailla kajakkivuokraamot voivat vaatia todisteen vuokraajan melontataidoista. Ainakin EPP-maissa tämän voi osoittaa Suomessa suoritetulla taitokokeella.
 
Järjestämme kursseja, koulutusta ja taitokokeita myös melontaseuroille, eräopaskouluille sekä muille ryhmille.
 

EPP1-tasoa vastaavat taidot

EPP1-tasoa vastaavat taidot saat Natura Vivan melonnan alkeiskurssilla. Tällä tasolla ei järjestetä erikseen taitokoetta vaan se sisältyy kurssin ohjelmaan.
 

EPP2-tasoa vastaavat taidot

EPP2-tasoa vastaavat taidot voit saavuttaa Natura Vivan EPP2-harjoittelukurssilla. Valmistavat kurssit on jaettu kolmeksi eri kurssiksi, jotka voidaan käydä myös erikseen. Nämä ovat Melonnan tekniikkakurssi I, Melonnan tekniikkakurssi II ja Pelastautumisharjoitus. Nämä kurssit antavat valmiuden harjoitella ja opetella EPP2-tason taitokokeessa vaadittavat asiat. Riittävän harjoittelun jälkeen voit osallistua EPP2-tason taitokokeeseen. Kaikki nämä kurssit järjestetään useampana päivänä kesän aikana ja voit ostaa koko harjoittelun yhdessä paketissa, jolloin hinta on edullisempi. Suosittelemme käymään Tekniikkakurssin 1 ennen Tekniikkakurssia 2.
 

EPP3-tasoa vastaavat taidot

Voimme järjestää räätälöityjä kursseja EPP3-tason saavuttamiseksi. Riittävän harjoittelun jälkeen voit osallistua EPP 3-tason taitokokeeseen.
 
 
 
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top