bg
Siirry sisältöön

1. Mikä on taustasi ja miten olet päätynyt Natura Vivaan?

Vaihto-opiskeluaikanani vaeltelin Etelä-Korean kansallispuistoissa ja jylhät maisemat saivat pojan vaihtamaan harrastuksiaan. Myös työt luontomatkailun parissa alkoivat kiinnostamaan. Muutaman vuoden opastin suomalaisia ryhmiä vaellusmatkoilla ympäri Himalajaa. Natura Vivassa aloitin melontakeskuksen asiakaspalvelussa ja vuodenvaihteessa 2020 minut nykäistiin toimiston puolelle kaikenlaiseen kehitystyöhön!   

2. Mikä on toimenkuvasi yrityksessä?

Vastaan mm. asiakaspalvelun kehittämisestä, vastuullisuustyöstä sekä sosiaalisen median markkinoinnista. Kädet täynnä hyviä hommia!  

Kerro tyypillisestä työpäivästäsi Natura Vivassa?

Aamu starttaa erinomaisella kahvilla Kalasataman toimistolla. Sen voimalla puurretaan projekteja eteenpäin ja vastaillaan sähköposteihin. Kesäkaudella liikun myös melontakeskuksen ja Nuuksion Haukkalammen välillä tarvittaessa. 

4. Mitä luonto merkitsee Sinulle?

Luonto on minulle voimavara ja vahvojen kokemusten lähde.Jylhää yksinäisyyttä Himalajalla, kaatuminen koskessa tai hole-in-one frisbeegolf-radalla. Se on myös parhaita tapoja viettää aika läheisten ja kavereiden kanssa. Adrenaliinia, kauneutta ja hiljaisuutta.    

5. Minkälainen Natura Viva on mielestäsi työpaikkana?

Täällä uskotaan jokaisen kykyihin ja vastuuta annetaan sitä haluavalle. Mahdollisuudet kehittää itseään ovat toisin sanoen loistavat. Työnteko on itsenäistä, mutta vapaa-ajalla henkilökunta viettää vapaa-aikaansa paljon yhdessä. Hienoa tehdä hommia samoista asioista kiinnostuneiden tyyppien kanssa! 

Yhteystiedot

Oton tavoittaa sähköpostilla osoitteesta otto@naturaviva.fi.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top