bg
Siirry sisältöön

1. Mikä on taustasi ja miten olet päätynyt Natura Vivaan?

Olen koulutukseltani Liikunnanohjaaja (AMK) ja erikoistunut luonto- ja elämysliikuntaan. Melontaa olen harrastanut nuoresta pitäen, mutta vasta kun ammattikorkeakoulussa kiinnostuin itseni kehittämisestä melontaohjaajana, sain mahdollisuuden harjoitella oppaan taitoja Natura Vivan tiimissä. Kaupallisen alan työt veivät minut vuosiksi toisaalle, mutta lopulta paluu ulkoiluaktiviteettien pariin Natura Vivalle oli erittäin mukava.

2. Mikä on toimenkuvasi yrityksessä?

Vastaan Natura Vivan ryhmä- ja yritysmyynnistä.

3. Kerro tyypillisestä työpäivästäsi Natura Vivassa?

Päiväni alkaa aamupyöräilyllä toimistollemme Helsingin Kalasatamaan. Aamupäivän aikana pyrin vastaamaan avoimiin tarjouspyyntöihin ja iltapäivällä keskityn myynnin kehittämiseen liittyviin tehtäviin. Retkien ja muiden ohjelmapalveluiden järjestäminen tapahtuu monesti hyvin lyhyellä varoajalla, joten myyntitehtävissä on tarpeen priorisoida tehtäviä ja päivät ovat hyvin harvoin täysin samanlaisia. Välillä ehdin myös opas- ja koulutustehtäviin.

4. Mitä luonto merkitsee Sinulle?

Minulla luonto on aina ollut iso osa elämää. Olen tottunut retkeilemään pienestä pitäen ja tykännyt aina lähteä teltan kanssa reissuun. Ulkomailla matkustaminen on myös saanut minut arvostamaan kotimaamme luontoa ja toimimaan sen puhtauden puolesta. Minulle on erittäin tärkeää, että voin työskennellä yrityksessä, joka ajattelee samoin.

5. Kuvaile Natura Vivaa työpaikkana? 

Meillä on Natura Vivassa hyvä ja nuorekas porukka. Kesäkauden aikana vilskettä riittää molemmissa keskuksissamme ja meininki on hyvä. Meille on nyt ja tulevaisuudessa tärkeää tarjota jokaiselle työntekijälle mahdollisuus kehittyä työssään ja säilyttää samalla työssä tarvittava pilke silmäkulmassa.

Yhteystiedot

Arhin tavoittaa osoitteesta arhi@naturaviva.fi

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top