bg
Siirry sisältöön

Telttaretki Nuuksioon on elämys. Alueen monet maksuttomat telttapaikat kutsuvat yöpymään. Tutustu Valkealammen telttailualueeseen Nuuksion pohjoisosassa.  

Valkealammen telttailualue sijaitsee Nuuksion kansallispuiston pohjoisosassa, noin tunnin vaellusmatkan päässä Natura Vivan Haukanpesän toimipisteeltä. Valkealampi on pienehkö metsäjärvi, jonka rannalla on rauhaisaa telttailla. Täällä voit nauttia luonnon kauneudesta, kiireettömistä aamuista ja hiiskumattomasta hiljaisuudesta. (Älä erehdyksessä sekoita Valkealammen telttapaikka Valkialampeen, joka sijaitsee puiston eteläosassa.)

Valkealammen telttailualue on pieni, eikä siellä sijaitse kuivakäymälää. Myöskään tulentekomahdollisuutta ei ole, eli lähde tälle telttaretkelle seikkailumielellä ja askeettista yötä odottaen. Täällä todistat aamukasteen nousevan lammen rannalla ja nautit Suomen uskomattoman kauniista luonnosta. 

Valkealammen telttailualue on maksuton. Aloita telttaretkesi Nuuksioon Natura Vivan Haukanpesältä, missä voit juoda retkikahvit Cafe Silvan terassilla. 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top