bg
Siirry sisältöön

Melontaa Nuuksiossa! Ohjattuja kanoottiretkiä upeissa luontomaisemissa ja vuokrakanootteja omatoimiseen melontaretkeilyyn – lähde nyt Nuuksioon melomaan!

Vuokraamme Nuuksion Haukanpesän toimipisteessämme avokanootteja omatoimisille kanoottiretkille sekä järjestämme joka viikko Nuuksio Canoe Adventure -ryhmämelontaretkiä Nuuksion Haukkalammella. Kanoottivuokraus sijaitsee Haukkalammen rannalla – tämä pieni metsäjärvi on erinomainen melontavesistö. Haukkalammen rannoilta kohoaa korkeita kallioita ja jylhiä metsiä, ja olosuhteet järvellä ovat useimmiten miellyttävästi tuulettomat. 

Lähde pienemmällä tai isommallakin porukalla melomaan Nuuksioon. Avokanootilla melominen on helppoa ja onnistuu vasta-alkajaltakin. Kanootit on varustettu keskipenkillä ja kyytiin mahtuu kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Kanootilla Haukkalammelle

Vuokraa avokanootti Nuuksion Haukanpesältä ja lähde omatoimiselle kanoottiretkelle Haukkalammelle. Kanoottien vuokra-ajat alkavat kahdesta tunnista. Haukkalammella riittää nähtävää: melo esimerkiksi Haukanholman nuotiopaikalle ja rantaudu syömään eväitä. Vastarannalla kohoavat jyrkät kalliot, joiden kupeeseen laiturille voit kiinnittää kanootin ja vaeltaa kallion huipulle näköaloja katsomaan. 

Lähde opastetulle kanoottiretkelle

Natura Viva järjestää koko kesäkauden Nuuksio Canoe and Hike Adventure -retkiä. Osallistujat pääsevät kokemaan rentouttavan melontatuokion lisäksi lyhyen patikkaretken kansallispuiston poluilla sekä elämyksellisen piknikin Haukkalammen rannalla. Nuuksio Canoe Adventure järjestetään kesäkaudella kesä–elokuussa joka päivä ja toukokuussa sekä syyskuussa lauantaisin ja sunnuntaisin. Retki sisältää kuljetukset Helsingin keskustasta Nuuksion Haukanpesälle ja takaisin. Varaa paikkasi retkelle – yhteensä kahdeksan henkeä mahtuu joka lähdölle mukaan. Retkimelonta on nautinnollista vesillä liikkumista ja mukavaa yhdessäoloa luonnossa. Lyhyellä patikkaretkellä sukellamme Nuuksion kansallispuiston poluille ja nautimme upeasta luonnosta.

Nuuksio Canoe Adventure voidaan järjestää myös yksityisenä retkenä vakioaikojen ulkopuolella eli voit varata seikkailun omalle ryhmällesi ja lähteä retkelle silloin, kuin se parhaiten sinulle sopii.

Kanoottiretket ryhmille

Lähde pienemmällä tai isommallakin porukalla virkistäytymään Nuuksion luonnonkauniisiin maisemiin Natura Vivan järjestämille kanoottiretkille. Tuo perheesi, kaveriporukkasi tai työpaikan väki paikalle, ja me järjestämme kaikkiin tilanteisiin sopivimmat melonta- ja luontoretket. Lue lisää Nuuksion yritystapahtumista.

Tarjoamme isommille ryhmille monenlaisia ja ryhmän tarpeisiin sopivia luontoretkiä Nuuksiossa. Jos ryhmän koko on erityisen iso, ryhmä voidaan jakaa pienempiin osaryhmiin, jotka voivat vuoroillaan lähteä esimerkiksi melomaan ja pyöräilemään. Ota Natura Vivaan yhteyttä ja ideoidaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivin ryhmämelontaretki.

Kanoottimelonta on mukavaa liikuntaa

Melonta on monipuolista ja turvallista, luonnon keskellä tapahtuvaa liikuntaa, joka sopii kaikenikäisille, niin aktiivisen kuin rauhallisemmankin kuntoilun ystäville. Meloessa harjoitusta saavat niin selkä-, käsivarsi-, hartia- kuin vatsalihaksetkin. Ennen retkiä ja kanoottivuokrauksia opastamme melojat turvallisiin melontatapoihin ja -käytäntöihin, perehdytämme varusteiden käyttöön ja melonnan tekniikkaan. 

 
Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top